A műkörömtől többnek érezzük magunkat?
Nekem akkor volt műkörmöm, amikor a szülések után tövigszakadtak a körmeim, úgy elvékonydtak. Akkor rátetettem porcelánt, hogy erősebb legyen. Most, hogy rendbejött, már nincs rajta.
Szerintem annak érdemes akinek valamiért nagyon szakadnak a körmei és így erősíti meg őket.
Szia, köszi. Igen, ezzel egyetértek teljesen! :) Múltkor voltunk egy társaságban, rajtam és egy másik csajon kívül mindenkinek műkörme volt. Ahogy fogtuk a poharat, komolyan, kezdem rosszul érezni magam, úgy érzetem, mindenki az én kezemet nézi. (amit egyébként lehet, én nagyon elégedett vagyok a sajátommal). :)
De egyszerűen nem jövök rá a miértjére, hogy ez miért terjedt el ennyire? Ráadásul elég drága mulatság is. Vagy pont ezért "divat"? Hogy megmutassuk, igenis, telik rá?
Múltkor egy albérletben élő szinglivel találkoztam, napi gondjai voltak, de műkörme az volt. Szóval én ezt nem értem.
Szia:)
nekem is csak azért van,mert folyamatosan rágtam a körmeimet kb:17éven át!
És igy 22évesen rondának,és cikinek találtam mondjuk egy boltban,vagy máshol!
Ha szépek lennének az ujjaim,akkor nem tetetnék,de az ujjaim is bumszilnak látszanak...és ezért van:D
Nem tartom magam többnek,csak bátran előveszem a kezem bárhol!!
22/L
szerintem avval senki se jobb/több/szebb vagy akármi...
aki meg mondjuk lecikizi azt akinek nincs az csak azt mutatja meg h ő milyen buta....
14/L
Tavaly szeptember óta van!
Minden hónapban csináltatom,néha 2szer...
az előző helyen olyan 4000ftot fizettem mindig,most máshova járok és szebben csinálja a multkor 1800at fizettem:)
ez nem olyan megterhelő még:)
Akinek nagyon alacsony az önbecsülése és megfeléskényszere van a reklámok által sugallt, felszínes, "pénz-és-megjelenés" világ felé, az biztos többnek érzi magát 10 műanyagdarabtól.
Én csak utálnám, hogy mindenbe beleakad és semmit sem tudok rendesen megcsinálni...
1-2szer volt műkörmöm, vagyis inkább karmom,(3x1 napra) de az élő vámpír-szeretpjáték( nem a szexuális fajta, hanem a fantasy-játék) miatt, egy olyan vámpírt játszottam akinek óriási állatkarmai voltak...Rohadtul kényelmetlen volt!! Viszont kinézetre nagyon fullos XD
Van akinek fontos, van aki ettől érzi jól magát és inkább kevesebbet költ kajára. Nekem is van műkörmöm, de még nem találkoztam ezzel a "lenézzük a nem műkörmösöket" jelenséggel. (Egyébként az ismerőseim körében csak nekem és egy másik lánynak van.) Én kettős ok miatt csináltattam: a körmeimállandóan beszakadoztak és lusta voltam/nem nagyon volt időm a lepattogzásokat kijavítani (lakk nélkül pedig nem érzem jól magam). A fent említett barátnőm mesélte, hogy nemrég csináltatott, milyen jó, próbáljam ki. Belementem, azóta van. Havonta 1x elég vele foglalkozni, azt is megcsinálja a körmösöm és nagyon szép változatos, mégis tartós minták készülhetnek. Nem p*csakörmeim vannak, elég rövidek és igényesek. Nos, ez az én okom.
"Akinek szép körme van, miért csináltat műkörmöt magának?" Mert tartós, változatós, nincs ideje a körmével foglalkozni, mert tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!