A műkörömtől elgyengül a körmünk?
Figyelt kérdés
Szeretnék műkörmöt , de mindenki aztmondja hogy ne tetessek mert szép körmeim vannak és ettől elgyengülnek és mindig lefognak törni.Tényleg ez lesz? Akkor mért van olyan sok embernek mégis műkörme?2010. jan. 28. 14:08
1/13 anonim válasza:
Két évig zselés műkörmöm volt, most porcelán. Amikor leszedettem a zselést ugyanolyan szépek és erősek voltak a körmeim, mint előtte, semmi nem változott.
2/13 anonim válasza:
Hm... én pont azért tetettem, mert nagyon gyengék és állandóan letörik..:S Másrészt meg utálom festegetni és ez egyszerűbb:D tudom lusta vagyok.... :D
3/13 anonim válasza:
Nekem is volt műkörmöm, de amikor leszedettem nagyon elvékonyodtak. Kellett neki még egy hónap mire lenőtt annyira a lereszelt körmöm, hogy úgy nézett ki mint régen. Viszont nem volt olyan erős, még hónapokig tövig kell vágnom folyton, hogy ne törjenek el.
4/13 anonim válasza:
Nekem fél évig volt műkörmöm.
Nagyon erős a körmöm, de fél év után a műköröm miatt állandóan letört. Műkörmöstül! Annyira elvékonyodott a körmöm, hogy folyamatosan leszakadt a műkörömmel együtt a saját körmöm is, és 1 évbe tellett, amíg újra erős lett. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem csináltatok műkörmöt, nem is ajánlom. Pedig olyan szép, de egy idő után úgy elgyengíti a körmöt :(
20/L
5/13 anonim válasza:
nekem is elgyengült nagyon durván.Hiszen gondolj bele le van reszelve,se levegő,se napfény...szegénykék:)De néha szüneteltetve szerintem nem olyan gázos.És meg is éri:)
6/13 anonim válasza:
nekem is körmöstől szakadt mindig.De mikor rövid műkörmöm lett utána már nem.
7/13 anonim válasza:
Én december végén reszelgettem le a zselét a körmömről, azóta is olyanok a körmeim, mint a papír, majd minden nap letörik egy-egy tövig.
8/13 anonim válasza:
miután leszeded, picit vékonyabb lesz, de aztán helyrejön semmi idő alatt
nekem mondjuk úgyis mindegy, mert az enyémek nem szépek.Ezért hordok műkörmöt, az szép hosszú :)
meg aztán a körömlakktól besárgulnak elég durván :S
9/13 A kérdező kommentje:
Nekem olyan a körmöm h kb 1 hónap alatt megnő akkorára mint egy műköröm és tökjól kilehet festeni.. de mostanába nincs kedvem növeszgetni meg reszelgetni se festegetni.. amugy is a festék lekopik elég hamar... de a műkörmöt sztem csak vagy 1 hétig hagyom fennt..anyi idő alatt meg nem lesz semmi baja a körmömnek:D köszii a válaszokat..(L)
2010. jan. 28. 22:32
10/13 anonim válasza:
nekem is volt már műkörmöm de mikor leszedték azután 1 hónapig nem nőtt a rendes körmöm sztem nem olyan jó a műköröm és nehéz vele dolgozni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!