Műköröm alatt elgyengül a saját körmöm?
Szeretnék műkörmöt,mert sajnos az enyém folyton beszakad,letörik,nagyon gyenge és ebből kifolyólag nem is néz ki valami igényesen.Próbálkoztam vitaminnal,körömerősítővel,de semmi sem használ.
Úgy néz ki csak akkor lesz szép körmöm,ha megcsináltatom,de pár lánytól már hallottam,hogy meggyengül alatta az igazi köröm.Volt viszont aki azt mondta semmi baja.
Nektek mi a tapasztalatotok?Leginkább akinek van/volt olyan írjon ha lehet:)
Tegyük fel,hogy amit csináltatok megfelelően lesz felrakva,nem levegős stb.
21/L
Nekem még nem volt műkörmöm, és nem is nagyon vágyom rá.
Csak azért írok, mert nekem is nagyon gyengék voltak a körmeim, folyton töredeztek, és mivel nagyon száraz volt a kezemen a bőr elkezdtem használni minden nap ilyen hidratálós kézkrémeket, és a körmöm is megerősödött.
Szóval ez csak egy tipp, hátha ez beválik, és akkor nem kell a műköröm.
Hidratálót is használok és még ricinusolajjal is kenegettem sokáig,de semmi.Azért köszönöm a tippet.
Hát nem tudom,jó lenne kipróbálni,úgy irigylem azokat akiknek olyan szép a körmük,szinte már művészet:)
Persze jobb lenne,ha a sajátom lenne szép,egészséges de ez ellen tenni már nem nagyon tudok.
Köszönöm a válaszokat,ha valakinek még van ezzel kapcsolatban tapasztalata az írjon:)
Nem gyengíti, legalábbis nem vészesen, évekig volt nekem is.
Viszont a saját körmöt sem nehéz megerősíteni.
Az a titka hogy folyamatosan reszeld le rövidre, semmi kép ne vágjad és a reszelő is finom legyen és ne fém.1-2 hónap és gyönyörű szép lesz.A nyáron nekem is mindig beszaladt és letört most ha akarnám se tudnám letörni, pedig centis körmeim vannak.
nekem már 2*volt műkörmöm és mindkettő után papír vékonyak lettek. 2 hónap múlva már kezdtek megerősödni mindenféle körömerősítős körömlakkal, illetve sok vitaminokat ettem és mindig picire reszeltem h könnyebb legyen neki az erősödés. már bánom h megint van műkörmöm :/
*L
Nekem is mindig vékonyak voltak a körmeim, és gondoltam a műkörmöt még kipróbálom, hátha segít, rontani már úgysem tudok rajtuk.Közel 3 hónapig volt, de utána sajnos meg kellett válnom tőlük nagyon gyorsan, és magamnak szedtem le reszelő segítségével. A saját bénázásomnak hála kicsit csúnya lett, és felszakadozott a teteje, de bekentem átlátszó lakkal, és kicsit lereszeltem, akkor nagyon vékony volt, de ahogy elkezdett köröm nélkül nőni sokkal erősebb volt, mint előtte.
Ez közel egy éve volt, és még mindig erősebb a körmöm, mint előtte volt, szóval csak ajánlani tudom.
Ha lehetne most is lenne műkörmöm, de sajnos nem lehet, mert gitározok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!