Milyen piercinget csináltassak?
Szóval, van 1 az orromban, meg van snakebiteom (két karika az alsó ajkam, bal és jobb oldalán^^)
Imádom őket*-* és most szeretnék még, de, mármint látható helyen, nézegettem össze-vissza, hogy milyet csináltassak..gondolkodtam, hogy a nyelvembe, de nemtudom :/ szóval..tippek? (=
én nagyon nem vagyok pircig párti de nyelvet semmiképpp bnőmnek volt és 2 hétig nem ehetett csak tejet ihatott..
ja és attól is begennyesedett az egész pofája....
ha mindenképp muszáj akk inkább köldökbe vagy szemöldökbe
19/f
septum? az is jól néz ki, nekem is orromba van, meg ajkamba két oldalon csak bogyesz
septum minden álmom de itthon kb anyit mondtak ha meglátják kitépik az orromból mert szerintük már igyis sok ami rajtam van hogy pirszing, fülbevalók, fültágesz, tetkó, de hát na:D
14/l :O:O:O úram attyám
17 éves vagyok és csak egy retyvás tetkóm van :O
ezekszerint gáz vagyok?
23:35 tényleeg*--* deh félek hogyan fogok orrot fújni vele :'D mármint, én mindíg megfázok vagy vmi más szart kapok el:'d
23:37: 12 évesen csináltattam az orromba a pc-t, ugyanebben az évben a tatoomat, 13 évesen a snakebiteomat, és most akarok mégvalamit*-* nem vagy gáz, én kezdtem korán :'D
23:26 Na jah én sem ihattam tejet, vagy ehettem tejterméket 3 hétig mikor csináltattam a snakebiteot^^
köldökpc-t nemakarok..mindenki azzal jön..de nemkell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!