Nem tudok dönteni, hogy orrba, vagy köldökbe csináltassak piercinget. Szerintetek hol jobb? És a köldöknél, hova adják az injekciot?
köldök! :)
nekem is az van... :P
de én nem kaptam injekciót, pedig szalonban csináltattam! de nem volt vészes, ki lehetett bírni a fájdalmat
Nekem van mindkettőbe, és elmondhatom, hogy a köldök a macerásabb...Fél évbe telt, míg begyógyult, de így is egy év múlva ki kellett venni:(
Az orral semmi gond, meg se éreztem, és beszúrás után rögtön olyan volt, mintha évek óta belőtték volna.Semmi bedagadás, semmi nem volt, egy hét után ki is cseréltem.
Én azért tanácsolom orrba, mert ott mindig látszik, és vagány.De ha teheted, mindkettőbe csináltasd meg:)
Inkább a köldökbe, a köldök szexibb :)
Egy barátnőmet egyszer elkísértem köldök-percinget csináltatni, ahol a testékszerésznő a köldök bőrébe adott injekciót, így duplán kapott tűszúrást a köldöke, ráadásul a barátnőm elmondása szerint mindkettő kissé fájdalmas volt, de nem bánta meg a dolgot, azt mondta, hogy mindenképp megérte elviselni ezt a kis "kínzást" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!