Alapozás ecsettel vagy kézzel?
Figyelt kérdés
Melyik a szebb? Melyik a jobb? Nyilván ízlés kérdése, de melyik még is?2011. dec. 1. 18:59
2/13 A kérdező kommentje:
nekem a szivacs nem jött be!:/ kézzel szeretek nagyon maszatolgatni, de ecsetre kíváncsi lennék, hogy mik róla a vélemények!:)
2011. dec. 1. 19:21
3/13 anonim válasza:
Én kézzel szoktam alapozni magam, másképp nem is tudnám szerintem. Aztán a púdert pamaccsal viszem fel.
4/13 anonim válasza:
Szoktam ecsettel és kézzel is alapozni, de ecsettel jobban szeretem. sokkal kevesebb alapozó kell, a végeredmény is egyenletesebb. Egyébként duo fibre ecsetem van, a makeuplaza-tól rendeltem.
5/13 anonim válasza:
Nekem ilyen hab állagú alapozóm van, amit ecsettel szedek ki a tégelyből, felkenem pár pöttyre az arcomra, és utána kézzel eldolgozom. Csak azért kell az ecset, mert mindig bemegy a körmöm alá az alapozó, ha hosszú. :D
Ha ritkán folyékony alapozót használok, akkor azt is kézzel kenem fel. A púderhez viszont mindig ecsetet használok, a szivacsokat nagyon nem szeretem.
A korrektort is ecsettel viszem fel.
6/13 A kérdező kommentje:
puderhez a pamacs vagy az ecset a jobb szerintetek? mennyi lehet egy pamacs? nekem egy ecsetem van,de ezer éves...annyira nem vagyok oda érte..
2011. dec. 1. 20:21
7/13 A kérdező kommentje:
most nem azt kell nézni, hogy MAC, de az első kettö alapozó ecset közül melyik fajta a jobb?
2011. dec. 1. 20:23
8/13 anonim válasza:
én csak a vizes szivacs mellett vagyok :) Régen kézzel vittem, de szivaccsal belepamacsolom vékonyan a bőrömbe... kézzel valahogy foltos marad, meg nem egyenletes nekem, de gondolom ki hogy szokta meg, ill milyen az alapozója... Sminkes is valamelyik kézzel, valamelyik ecsettel, valamelyik szivaccsal viszi fel. Ecsettel nem próbáltam még, de sztem azzal bénáznék... de ha választanom kéne én ecsetnél a linkeden a 2.at választanám azzal körkörös mozdulatokkal talán één magamnak jobban fel tudnám vinni az alapozót
9/13 anonim válasza:
Ecsettel szoktam, azzal pont annyit viszek fel amennyi kell, ujjal például a halántékomnál barnább lesz.
10/13 A kérdező kommentje:
Drogeriakba nem kaphato alapozo ecset??
2011. dec. 3. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!