Alapozó ecsettel alapozol? Ha nem, próbáltad már?
Figyelt kérdés
Mivel kenitek fel az alapozót? Szeretitek az alapozóecsetet? Ha kipróbáltátok már, de mégsem használjátok miért nem? Miért nem vált be?2011. nov. 6. 10:14
1/8 anonim válasza:
Nem vele alapozok de próbáltam már. Kezemmel szoktam felkenni. Nem szeretem mert csíkoz. Legalábbis amit én próbáltam
2/8 anonim válasza:
én is a kezemmel szoktam, sokkal egyenletesebben tudom felvinni, az ecset szerintem annyira nem higiénikus, szerintem csak a több ezer forintosak a jók, azért meg felesleges kidobni a pénzt ;)
3/8 anonim válasza:
Hab állagú alapozót használok, mindig kézzel viszem fel. A folyékonyat is úgy szoktam, még nem tudtam egy jó alapozóecsetet szerezni sajnos.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2011. nov. 6. 17:40
5/8 anonim válasza:
Két alapozóm van. A folyékonyat szivaccsal szoktam felvinni. Nekem ez a szivacs nagyon bevált, a rossmanba vettm 3-400Ft körül. Szépen, vékonyan, egyenletesen tudom felvinni vele az alapozót. A másik alapozóm hab állagú, ezt ujjal szoktam felvinni és a végén egy nagy púderesettel tökéletesítem az alapozást.
16/L
6/8 anonim válasza:
nekem hab állagú alapozóm van,ecsettel viszem fel, így sokkal kevesebb kell belőle, és szebben el tudom dolgozni :) 17L
7/8 anonim válasza:
én mindig kézzel kentem el az alapozót, most nem rég próbáltam ki egy 600 ft-s ecsetet, kari vásáron vettem, de elég jónak tűnik a szőre...nekem bejön..:)
8/8 anonim válasza:
Én eddig kézzel vittem fel az alapozót( folyékonyt használok) szép eredményt értem el vele, de most vettem illetve rendeltem az oriflameből ecsetet és nagyon jó, könnyű vele dolgozni csak ajánlani tom. Mikor le van árazva 1000 körül meg is tudod rendelni. :-) remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!