13 évesen ilyen smink suliba?
2011. nov. 15. 17:06
41/46 anonim válasza:
Szép smink meg minden, 13 évesen valami jó kis buliba, alkalomra perfect. Nos, sulismink: korrektor, szempillaspirál, szemhélypúder, de lehetőleg ne feket vagy sötétlila legyen.:) Üdv: egy 13 éves, aki kihúzza tussal a szemét, szempillafesték azt csá(mások szerint jól áll, már egy ideje majdnem minden nap csinálom, a bőrömnek semmi baja.)
42/46 anonim válasza:
10:11 wagyok és azon döbbentem le, hogy a kisacsaj a videóban azt mondta, hogy napi fél órát vesz igénybe reggel a smink és minden szünetbe újra csinálja. Már ne is haragudj, de egyrészt nem fogod győzni pénzzel, ha hetente venned kell vmit, minden szünetbe mész a mosdóba. Úristen de gáz ott fested magad mindenki előtt xD ha akarod provbe küldök neked egy jó sminktippet ami 5 perc és 6 óra mulva is tarós, nem kirívó :)
43/46 anonim válasza:
Előzőnek:
nekem küldheted igaz hogy 21 vagyok de azért érdekel :]
44/46 anonim válasza:
Engedik suliba?Nálunk afesett körömért de még ha kilóg az ujjbúbnál azért is szólnak!Max lehelletnyi szempilla spirál alapozó vagy korektor ha pattanásod van.Ja és a magas sarkú is tiltott nálunk(egyházi suli)
De ilyen sminket ha színházba mégy vagy ha buliba(bár nem valószínű h 13 évesen buliba jársz)de csak alkalomadtán és keveset!
16
45/46 anonim válasza:
szerintem (én is sminkeltem 13 évesen) a suliba amit használhatsz:
alapozó (de nagyon keveset,és csak ha nagyon erősen látszanak a hibák)
labello (de ne azt az idióta színes fajtát :S )
szájfény (átlátszó vagy natúr,bár nem nagyon bírják a tanárok )
szempillaspirál
ennyi..és nem is feltűnő :) Ja és az alapozó nem teszi tönkre a bőröd! :)
16/L
46/46 anonim válasza:
13 vagyok és sminkelek. sztem nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!