Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 évesen ilyen smink suliba?

13 évesen ilyen smink suliba?

2011. nov. 15. 17:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Szép smink meg minden, 13 évesen valami jó kis buliba, alkalomra perfect. Nos, sulismink: korrektor, szempillaspirál, szemhélypúder, de lehetőleg ne feket vagy sötétlila legyen.:) Üdv: egy 13 éves, aki kihúzza tussal a szemét, szempillafesték azt csá(mások szerint jól áll, már egy ideje majdnem minden nap csinálom, a bőrömnek semmi baja.)
2011. nov. 27. 10:11
 42/46 anonim ***** válasza:
10:11 wagyok és azon döbbentem le, hogy a kisacsaj a videóban azt mondta, hogy napi fél órát vesz igénybe reggel a smink és minden szünetbe újra csinálja. Már ne is haragudj, de egyrészt nem fogod győzni pénzzel, ha hetente venned kell vmit, minden szünetbe mész a mosdóba. Úristen de gáz ott fested magad mindenki előtt xD ha akarod provbe küldök neked egy jó sminktippet ami 5 perc és 6 óra mulva is tarós, nem kirívó :)
2011. nov. 28. 19:19
 43/46 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

nekem küldheted igaz hogy 21 vagyok de azért érdekel :]

2011. nov. 29. 00:43
 44/46 anonim válasza:

Engedik suliba?Nálunk afesett körömért de még ha kilóg az ujjbúbnál azért is szólnak!Max lehelletnyi szempilla spirál alapozó vagy korektor ha pattanásod van.Ja és a magas sarkú is tiltott nálunk(egyházi suli)

De ilyen sminket ha színházba mégy vagy ha buliba(bár nem valószínű h 13 évesen buliba jársz)de csak alkalomadtán és keveset!

16

2011. dec. 1. 20:26
 45/46 anonim válasza:

szerintem (én is sminkeltem 13 évesen) a suliba amit használhatsz:

alapozó (de nagyon keveset,és csak ha nagyon erősen látszanak a hibák)

labello (de ne azt az idióta színes fajtát :S )

szájfény (átlátszó vagy natúr,bár nem nagyon bírják a tanárok )

szempillaspirál

ennyi..és nem is feltűnő :) Ja és az alapozó nem teszi tönkre a bőröd! :)

16/L

2012. ápr. 25. 18:42
 46/46 anonim ***** válasza:
13 vagyok és sminkelek. sztem nyugodtan.
2012. máj. 15. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!