Hát én megértem azt, aki a suliba beszerez egy korrektort, vagy alapozót, ha nagyon csúnya a bőre, és szégyenli,(és persze csak korrigálásra használja az utóbbit) de "smink"-re semmi szükség ennyi idősen. Ez a lány a videón osztogatja a tanácsait, de ő rá a példa, hogy neki pl. semmi szüksége nem lenne rá, mert se bőrhibája nincs, se nem csúnya, sőt szép, tehát semmi értelme majmoskodni, mert előbb lesz ribi belőle.
Ha csúnya a bőröd, akkor esetleg korrektor, és sminknek max. spiráll. A többi tök felesleges.
2011. nov. 15. 17:38
13/46 anonim válasza:
Én kész vagyok. Mennyi önbizalma van már a kiscsajnak, hogy turtual videókat készít 13 évesen?????? Az még oké, hogy mondjuk a loreal sminkmesterei készítenek ilyen videókat és feltöltik, hogy mi halandók is tudjunk füstös szemet csinálni, de már azt sem értem, hogy önjelölt sminkesnők filmezik magukat rossz minőségű webkamban, meg hajat szárítanak, és közben tanácsokat osztogatnak! Erre mostmár a kölykök is. Remélem felbukkan egy két hajat festő 8 éves is a világhálón...
2011. nov. 15. 17:47
14/46 anonim válasza:
Miért nem a szüleidet vagy a tanáraidat kérdezed erről? Én még középsuliban sem nagyon sminkeltem, nemhogy 13 éves általános iskolás GYEREKKÉNT. Ennyi idősen jóformán azt sem tudtam, mi az a szemhéjfesték.
Ha ilyen nevetségesen akarsz kinézni, mint a kislány a videón, ne csodálkozz majd, hogy inkább kinevetnek, mint hogy megdicsérnek. És ha huszonévesen ránctalanítókat kell használnod, ne lepődj meg.
Egyébként nem lehet, hogy az övé a videó?
2011. nov. 15. 18:12
15/46 anonim válasza:
Csak nem... Egyébként még mindig a hatása alatt vagyok
2011. nov. 15. 18:38
16/46 anonim válasza:
Öö.. én 14 éves vagyok, de nem sminkelem magam suliba. de amúgy sehova sem :) Mondjuk a mai világban, már a 12 évesek is sminkelik magukat. Ha akarod sminkeld magad, de én nem ajánlom. Amúgy 12 évesen én is gondoltam rá, de.. anyuék nem engedték. És ennek örülök. Figyelj: sminkkel mindenki szép. ha elkezded sminkelni magad, nem hagyhatod abba.. mert anélkül csúnyának látnak majd. Én a helyedbe nem kezdeném el, maximum ünnepélyekre, vagy fellépésre festeném ki magam.
2011. nov. 15. 19:14
17/46 anonim válasza:
Ez tipikus mai, "jajdemenővagyokmertyoutubeozom" kis csaj... 13 éves GYEREK egyáltalán ne sminkelje magát...
2011. nov. 15. 19:39
18/46 anonim válasza:
Ööö.. már sorry, de 13 évesen minek ennyire durván sminkelni magad? Tényleg tönkreteszi a bőröd, és ha te vagy a videóban szereplő csaj, üzenem, gyönyörű a bőröd, és én nem rontanám el tussal, meg minden vacakkal... ;)
Én naponta semmi mást nem használok, csak egy pici szempillaspirált, semmi alapozó, korrektor vagy szájfény.
13/l
2011. nov. 15. 20:01
19/46 Baby Firefly válasza:
szerintem nyugodtan próbálj ki bármit akár 13 éveen, tökmindegy, ha festeni akarsz fess ! de persze csak akkor ha nem olyan ciki vagy mindencsaj sminkeli mgát az osztályodban.én most vayok 14 és szinte minden nap sminkelek.
2011. nov. 15. 22:20
20/46 anonim válasza:
szerintem, ha akarsz, sminkelhetsz, a te bőröd. Am én is 14 vagyok, és még az életben nem festettem ki magam suliba :P szerintem a gáz, ha valaki csak sminkkel szép
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!