Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 13 évesen ilyen smink suliba?

13 évesen ilyen smink suliba?

2011. nov. 15. 17:06
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Hát sokat változott a világ :D én csak annak örülök h mikor én voltam 13 éves, kavicsokkal meg bogyókkal boltosat játszottunk a suliudvaron, meg westlife számokat énekelgettünk és szerelmesek voltunk a kedvenc sztárjainkba. De hogy sminkeljük magunkat fohh... már az érdekes volt, ha valaki kiszedte a szemöldökét. Mondjuk ez se volt olyan rég. "Csak" 7 éve. :D
2011. nov. 18. 13:53
 32/46 anonim ***** válasza:
Az analfabétáknak még egyszer elmagyarázom: semmi olyat nem mondtam, hogy ez teljesen normális... Amúgy igen, nagyon gáz, hogy suliba ilyet hord. Bár a jelleméhez gondolom illik... Ez a beszédstílus, több mint idegesítő.
2011. nov. 18. 15:43
 33/46 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Z68rRCoT2GQ&feature=related

ÚRISTEN... Saját "sminkes asztala" van... Az előbbit visszavonom, ez a csaj tényleg egy p.csa....

2011. nov. 18. 15:48
 34/46 anonim ***** válasza:

de az utolsó videóban nem is ugyanaz a csaj van o.O

vagy legalábbis meghízott és méghülyébben kezdett öltözködni...

amúgy sztem se sminkelgesd magad ennyi idősen,vagy ha már sminkelni akarod magad,tedd fel magadban a kérdést :-Igen,most még jópofa játszani a nagylányt,de megéri ezért 20 évesen kenegetni magad mindenféle ránctalanítóval meg vagyonokat költeni ráncfelvarrásra? ugye,hogy nem? :D

és hidd el,én se használok még csak alapozót se,sem korrektort,meg ilyeneket,mégse vagyok bányarém :))

13l

2011. nov. 18. 21:11
 35/46 anonim ***** válasza:
Kérdező, végülis Te ki is vagy a történetben?
2011. nov. 19. 02:05
 36/46 anonim ***** válasza:

Én szívesen mutatok a kérdezőnek egy olyan 24 éves lányt, aki mostanra 50-nek néz ki,mert annyit sminkelte magát még fiatalabb korában. Mondjuk a dologhoz az is hozzá tartozik, hogy szolizott is nem keveset:-)

"Ne akarj többnek látszani mint ami vagy."

20N

2011. nov. 19. 09:36
 37/46 anonim ***** válasza:
én megértem h sminkelnél meg minden de azért suliba ilyet 13évesen ne:)oda egy kis szempillaspirál vagy korrektor is elég.én is 13 vagyok és csak amikor a barátnőimmel megyünk császkálni akkor sminkelem magam:) mondjuk a mi sulinkban még a nyolcadikosoknak sem engedik de ha lehetne én akkor se nagyon sminkelném magam.ha most elkezded ilyen nagyban akkor úgy szoknak meg és ha lemosod a sminket nem tartanak majd szépnek:S.meg hát csúnyává teszi a bőrt ha mindennap kikened magad főleg ha 13évesen kezded el.
2011. nov. 19. 23:39
 38/46 anonim ***** válasza:
74%
Én 12 vagyok, kb. 20 perce én még simán kisminkeltem volna akár feketére is (igen, elég dilis vagyok), de már orulok hogy idetévedtem. Most már majdnem minden osztálytársam vasalja a haját, és gondolom hogy 20 kiló sminket is elbírna magán. Én csak a akkor festegetem magamat, ha unatkozok, aztán le is mosom, de minek iskolába smink?! Már minden 12-13 éves nagynak képzeli magát, mert fent van facebookon, és feltolti a képeket, amin nyakig sminkben pózol, vagy ,,csókolózik élete szerelmével''. Mondjuk nekem is van pár képem iwiw-en, amin kisminkelt a tesókám, de nem sminkelem magam, mert tudom hogy úgy szétrontja az arcomat, mint a sicc! Amúgy engem anya nem is enged facebookra, mert semmi értelme egy gyereknek azon lenni. Az iwiw is felesleges, de 10évesen csináltam, és már úgyse nézem, csak akkor ha unatkozok.
2011. nov. 20. 16:08
 39/46 anonim ***** válasza:

ma 16:08

azért jó, hogy vannak még ilyen anyák :)

2011. nov. 20. 17:50
 40/46 anonim ***** válasza:
szerintem 13 évesen nem kéne ilyen szinten SULIBA kifestenened magad..esetleg ennyit: szempillaspirál+szájfény..alapozót minek?:O nemisértem.. max akkor ha nagyon csúnya a feje valakinek:s pl.pattanásos..de azt meg clean end clearrel lejön és nem csak azzal..de ez márgáz-.-SULIBA.. még ha valami buliba de akkor is.. 13évesen?-.-'
2011. nov. 25. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!