12 évesen káros lehet az arcbőrre a smink?
Énis kb. 12-13 évesen kezdtem "erősebben" sminkelni magam. Ha neked úgy tetszik nyugodtan fesd ki magad.. (:
hidd el nem fogsz belehalni. Bár a szép bőrőd kár elb*szni ilyenekkel :)
Én igazán idén kezdtem el sminkeni magam a hétköznapokba (ekkor csak valami természetest),ám egy-egy bulira már mehet több is...(habár én már gimis vagyok, és itt más képp állak hozzá)Bajod nem lesz tőle, de azért ne vidd túlzásba, és igyekezz minnél természetesebre elkészíteni a simnkedet :)
(L/13)
Nekem is volt egy olyan dilim kb. 15 évesen, hogy minden nap kifestettem a szememet porpúderral, és szemceruzával... sőt még alapoztam is az arcom...
Mostanság már nemigazán szoktam, de semmi baja az arcomnak, alapozás nélkül is szép a bőröm, és csak szempillaspirált használok. :]
hát igen én is 13évesen kezdtem... :D
csak annyi volt, hogy felső szemhéjra vékonyan fekete szemcerka kicsit elsatírozva, spirál és púder :)
nem túlzás, de nagyon mutatós :)
suliba is elmegy
próbáld csak ki ;)
ez lett volna az én kérdésem is ha te nem írodki előttem :)
12/L
köszi a válaszokat a kérdező nevében is xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!