Lányok. Ha ingyen elmehetnétek körmöshöz akkor milyen körmöt csináltatnátok?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok,kinek mi tetszik mostanában.
Persze ha fiúnak is van véleménye erről, h milyen tetszik neki egy lányon,az is bátran leírhatja.
2011. nov. 13. 14:01
11/21 anonim válasza:
tegnap 19:18
figyelj csak egyéniségek vagyunk kinek mi tetszik nekem pl ez tetszett még nem rég és most sem vetem meg
ha neked nem tetszik sajnálom.panaszt lehet benyújtani ...xd
12/21 anonim válasza:
Hát igen, van, akinek a kontármunka tetszik. Nekem nagyon nem :D Ez a munka nem azért nem szép, mert mondjuk rossz a színe. Ez egyszerűen igénytelenül van megcsinálva. Dehát ízlések és pofonok. Van, aki az igénytelent szereti, vagy egyszerűen nem látott még normálisan megcsinált körmöt, aminek szép a mosolyvonala, az anyagfelhordása egyenletes, nem karvalyosodik... és még sorolhatnám, hogy mi nem szép benne.
13/21 anonim válasza:
igénytelen a tudod ki...pl az aik ekkora paraszt mint te...ennyi a véleményem rólad.pás
14/21 anonim válasza:
Lehet, hogy paraszt vagyok, viszont a körmöm az nem ilyen gánymunka :D
15/21 anonim válasza:
gánymunka igen paraszt vagy minek neked a köröm amikor a földben turkálsz??:|
még aztmondja igénytelen pedig ez műkörmös csinálta ha tudni szeretnéd ez nem hobbi munka..
16/21 anonim válasza:
Hát visszaadhatja a bizonyítványát, mert szakmailag nulla :D
Láttam már sok körmöst, akik azt hiszik, hogy körmösök, csak körmözni nem tudnak :)
17/21 anonim válasza:
Ajánlom neki nézegetésre a nails.hu-t. olyat lát, amit még soha.. de valszeg te is. igazi, igényesen megépített, szabályos mosolyvonallal ellátott, valódi C-ívvel rendelkező, nem karvalyosodó művészien díszített szalonkörmöket. A havi top 100-at, vagy a sima top 100-at ajánlom nézegetni, ott kizárólag ilyenek vannak!
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Izlések és pofonok ahogy szokták mondani ;)
2011. nov. 19. 13:32
19/21 anonim válasza:
[link] ilyen lenne, pici strasszokkal :)
20/21 anonim válasza:
nem is tudom :) valami olyan szépet, aminél a többi lány tátott szájjal lesné :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!