Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok. Ha ingyen elmehetnétek...

Lányok. Ha ingyen elmehetnétek körmöshöz akkor milyen körmöt csináltatnátok?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok,kinek mi tetszik mostanában.

Persze ha fiúnak is van véleménye erről, h milyen tetszik neki egy lányon,az is bátran leírhatja.

2011. nov. 13. 14:01
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

tegnap 19:18

figyelj csak egyéniségek vagyunk kinek mi tetszik nekem pl ez tetszett még nem rég és most sem vetem meg

ha neked nem tetszik sajnálom.panaszt lehet benyújtani ...xd

2011. nov. 16. 17:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát igen, van, akinek a kontármunka tetszik. Nekem nagyon nem :D Ez a munka nem azért nem szép, mert mondjuk rossz a színe. Ez egyszerűen igénytelenül van megcsinálva. Dehát ízlések és pofonok. Van, aki az igénytelent szereti, vagy egyszerűen nem látott még normálisan megcsinált körmöt, aminek szép a mosolyvonala, az anyagfelhordása egyenletes, nem karvalyosodik... és még sorolhatnám, hogy mi nem szép benne.
2011. nov. 16. 19:56
 13/21 anonim válasza:
igénytelen a tudod ki...pl az aik ekkora paraszt mint te...ennyi a véleményem rólad.pás
2011. nov. 18. 21:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy paraszt vagyok, viszont a körmöm az nem ilyen gánymunka :D
2011. nov. 18. 22:07
 15/21 anonim válasza:

gánymunka igen paraszt vagy minek neked a köröm amikor a földben turkálsz??:|

még aztmondja igénytelen pedig ez műkörmös csinálta ha tudni szeretnéd ez nem hobbi munka..

2011. nov. 18. 22:12
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát visszaadhatja a bizonyítványát, mert szakmailag nulla :D

Láttam már sok körmöst, akik azt hiszik, hogy körmösök, csak körmözni nem tudnak :)

2011. nov. 18. 22:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Ajánlom neki nézegetésre a nails.hu-t. olyat lát, amit még soha.. de valszeg te is. igazi, igényesen megépített, szabályos mosolyvonallal ellátott, valódi C-ívvel rendelkező, nem karvalyosodó művészien díszített szalonkörmöket. A havi top 100-at, vagy a sima top 100-at ajánlom nézegetni, ott kizárólag ilyenek vannak!
2011. nov. 18. 22:22
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Izlések és pofonok ahogy szokták mondani ;)
2011. nov. 19. 13:32
 19/21 anonim ***** válasza:
[link] ilyen lenne, pici strasszokkal :)
2012. jan. 30. 21:18
 20/21 anonim ***** válasza:
nem is tudom :) valami olyan szépet, aminél a többi lány tátott szájjal lesné :D
2012. febr. 1. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!