Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok. Ha ingyen elmehetnétek...

Lányok. Ha ingyen elmehetnétek körmöshöz akkor milyen körmöt csináltatnátok?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok,kinek mi tetszik mostanában.

Persze ha fiúnak is van véleménye erről, h milyen tetszik neki egy lányon,az is bátran leírhatja.

2011. nov. 13. 14:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Valami franciát egy kis dísszel (kis kövecskével vagy szép mintával)
2011. nov. 13. 21:27
 2/21 anonim ***** válasza:
ha ingyen megy valaki körmöshöz modellnek, akkor a körmös dönti el, hogy mit csinál, a modell ne szóljon bele, örüljön, hogy ingyen lesz szép körme.
2011. nov. 13. 21:56
 3/21 anonim ***** válasza:
Én voltam már modell, és a körmös mondta meg, milyen legyen. De szép lett nagyon, és hamar meg is szoktam. Franciát csinált.
2011. nov. 13. 22:58
 4/21 anonim ***** válasza:

én egy szép franciát.

16L

2011. nov. 14. 00:10
 5/21 anonim ***** válasza:

pld. ilyet:

[link]

2011. nov. 14. 13:00
 6/21 A kérdező kommentje:
Jajj lányok mit kell túldramatizálni a dolgokat?:D Senkisem beszélt köröm modellségről,csak egyszerűen arra voltam kiváncsi h milyen körmöt viselnétek el magatokon.Köszönöm azoknak akik megértették a kérdést:)
2011. nov. 15. 09:44
 7/21 anonim válasza:

az enyém ilyen volt nem rég:

[link]

2011. nov. 15. 15:49
 8/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szép:)
2011. nov. 15. 18:52
 9/21 anonim ***** válasza:
66%
úúúúúristen! Ha ez szép, milyen a csúnya????????
2011. nov. 15. 19:18
 10/21 anonim ***** válasza:

szia :)

Hát szerintem nem sok fiúnak van ilyen témáról véleménye, hogy mi tetszene, szerintem nem is nagyon szoktak ide írni ők :) ilyen témához ami a csajokat érinti 99%-ban szinte.

Nos hogy melyik lány kezén mi állna jól az elsőként 1 lényeges tényezőtől függ, mégpedig attól, hogy milyen a körmöd? ha rövid széles és ha hosszú keskeny (hosszú körömágyas). Egyiken ez áll jobban, másikon az :) persze díszítéstől is függ :)

23/F

2011. nov. 16. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!