Vettem párat, de szerintem valami borzalmas. A szemhéjtus színtelen és botrányosan gyorsan kopik, a körömlakkok is színtelenek, a fekete például világos szürke, a piros is inkább áttetsző, mint piros. Biztos, hogy többet ilyet nem veszek. Csak én fogtam ki ezeket a rossz darabokat?
A szines körömlakkok egyáltalán nem rosszak, viszont amit vettem francia manikűrhöz az használhatatlan. A tusnak igenis van színe, bár tényleg lekopik néhány óra után. Van egy olyan termékük, ami egyben szemhéjra és szájra is használható. Hát azt nem ajánlom senkinek. Aztán van többbszínű szemhéjpúder, az nekem bejött. Van fekete szemöldök ceruzájuk, amit én szemceruzának használok, én avval is meg vagyok elégedve.
2009. máj. 9. 19:47
12/20 anonim válasza:
Nekem csillámos lakkom van, nagyon szeretem (igaz világos és több réteg kell, de legalább nem kopik!)
2009. máj. 10. 11:26
13/20 anonim válasza:
Ti is láttátok hogy járt itt valami nagyokos és minden választ lepontozott? :DD
mekkora szánalom lehet az ilyen ember...
2009. máj. 10. 19:46
14/20 anonim válasza:
de minek kell lepontozni ez akkora hülyeség!
lehet h számára nem tetszett de lehet h másnak tök hasznos-.-
2009. máj. 11. 21:29
15/20 anonim válasza:
én már két éve használok s-he szemhéjtust és abszolút elégedett vok vele nem tom nekem szép feketén fog és nem kenődik el egyáltalán és mindenki dicséri is és azt hiszik h valmi full drágát használok pedig csak s-he:DD
2009. máj. 19. 09:38
16/20 anonim válasza:
Szia! Tegnap vettem meg életem első szempillaspirálját. She-t. Sokkal jobb mint a miss sporty, és nekem tetszik is. Jól megfogja a szempillámat, és nem kenődik el. 1000 fornt volt, gondolkodtam azon, hogy mást veszek, de az már nagyon drága volt. Nekem, ez elsőre megteszi.
2009. máj. 19. 22:02
17/20 anonim válasza:
Nekem van 3 S-he lakkom.Kifestettem vele a körmöm,és mikor fürdeni voltunk(strandon)alig voltam 2 órát a vízbe és lejött:D
Nekem az Essence körömlakk kibírt Aquaparkban 1 egész napot...
Úgyhogy nem vagyok megelégedve a S-he vel...
2010. ápr. 5. 13:10
18/20 anonim válasza:
Ebből a márkából csak körömlakkjaim vannak, amikkel nagyon meg vagyok elégedve. Intenzív színűek, tartósak, gyorsan megszáradnak. Tényleg különlegesek az árnyalataik, nagyon jókat lehet találni ráadásul alacsony áron! A sminktermékeiket nem fogom kipróbálni, mert már megvannak a bevált cuccaim, amik azért picit drágábbak, de tényleg beváltak (Rimmel, Manhattan, Oriflame, Maybelline).
2011. ápr. 10. 12:13
19/20 anonim válasza:
Én csak egy (sárga, 393) körömlakkot vettem, de iszonyat. Egy vastagabb réteg is átlátszó, ha meg vastagabbon kenem picit, hogy ne legyen átlátszó, akkor meg hozzáérek valamihez (még másnap is!) és megmarad a nyoma, úgy lehet formálni mint a gyurmát. Ezenkívül másnapra elkezd lepattogzani, repedezni. Én nem ajánlom..
2012. máj. 30. 19:48
20/20 anonim válasza:
#19 Jaj, az valami rémálom!
Volt ilyen "formázható" körömlakkom, mint valami zselé még 3 nap után is... Nekem nem s-he volt, hanem avonosak meg nem emlékszem már...
De szerencsére nem mindegyik s-he ilyen, rengeteg lakkot vettem tőlük, és némelyik tökéletes.
Nekem is tartósak.
Bár tudom, ezek után nem sok kedved lesz szerencsét próbálni egy másik s-hevel.
Próbáltad úgy, hogy valamilyen alapszínt festesz fel és arra ezt az ócska lakkot egy rétegben? Nem muszáj fehérnek lennie, lehet akár valami rózsaszín vagy sárgás is, ha szerencséd van szép lesz együtt a kettő, és legalább el tudod használni valamire ezt a lakkot is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!