Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avon sminktermékekről vélemény...

Avon sminktermékekről vélemény? Megéri az árukat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 19:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt igen, de annál többet egynémelyek sajna nem :(
2011. jan. 19. 19:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. De feltétlen nézd meg a tömegét az áru mellett, nehogy csalódás érjen. Tapasztalatból mondom. Ami az újságban viszonylag nagyobbnak gondolható, az olyan kicsi. Pl. egy körömreszelő, az teljesen ki van nagyítva a katalógusban. Kb 7 cm a valóságban a reszelő. Tehát vigyázni kell vele, hogy a tömegétől függően megéri-e az árát.
2011. jan. 19. 20:04
 3/14 anonim válasza:
100%
szerintem jók! bár én a nagyon drágákat nem veszem meg de nekem az olcsóbbakkal nincs bajom!
2011. jan. 19. 20:13
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem. A szempillaspirálja két hét után használhatatlanul csomós lett, pedig ennyi pénzért már Maybelline-t is vehettem volna, ami vagy három hónapig elég. A color trend-es cuccokat már meg sem említem, azok még ócskábbak! Ne vegyél, nem éri meg.
2011. jan. 19. 21:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom: Is-Is..attól függ, mit vásárolsz. Pl nekem nagyon sok termék bevált. Többek között: szempillaspirál, hajvégápoló, hajpakolás, testpermetek, arclemosó, arcradír...ilyesmik.

De a color trendes dolgok tényleg nagyon gázosak... volt 1 körömlakkom, felkentem a körmömre, nagy nehezen megszáradt, majd mint egy papírt tudtam lehúzni onnan EGYBE!! (y)

Drága dolgokat én sem vásárolok, pont azért, mint az előző kommentelő. 2500ért már márkásabb dolgokat lehet venni (pl szempillaspirál) (ezért vettem én 1000FTért, de nekem bevált...hát kinek mi, nem vagyunk egyformák)

2011. jan. 19. 22:02
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Az olcsóbbak megérik az árukat, de nem mind.

Én azt tapasztaltam, hogy a testápolók, kézkrémek nem nagyon hidratálnak, a permetek illata viszonylag hamar elmegy, a Color trendet senkinek sem ajánlom: már a szagán is lehet érezni, hogy ócska, nem tartós (és az egyik 2 in 1 nem olyan színű, mint a katalógusban!).

A (nem Color trend) körömlakk átlagos.

A négyes szemhéjpúder nekem nagyon bevált (Pink sands), tetszik a színe, meg ha alá alapozok, akkor tartós, de az árnyalatok nem túl erősek. Egy barátnőm viszont olyan négyest vett, amiben lila, fehér és még valami, talán fekete szín volt, és vissza kellett cserélnie, mert a színek nem fogtak, nem is olyan színük volt, mint amilyet írtak, és nem is csillogtak, miután a tetejükről elfogyott a csillogós réteg.

A Velvet cream nem rossz, de csak alá alapozva tartós, a tekerős szemcerka pedig 2 óra után elkenődik, bár az is "tartós"-ként van feltüntetve.

A szenpillaspirál, rúzs átlagos.

Egyébként a krémek metilparabént (!!!) tartalmaznak...

2011. jan. 20. 09:24
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
nem! van, egy két, avon termékem, amiket ajándékba kaptam, de még így is csak ritkán használom, mert, ahogy az előző válaszoló is írta, talán még az átlagosnál is több szintetikus, káros anyagot taralmaznak.
2011. jan. 20. 12:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Van, amikben csalódtam, de már tudom, mit érdemes tőlük rendelni. Amik nekem nem váltak be: tusfürdők, dezodorok, Color trendes cuccok (kivéve a kettős szemhéjpúdert, abból több is van), testápoló. Amiket nagyon szeretek: körömlakkok (nekem 5-7 napig simán fent maradt házimunka mellet, alap- és fedőlakk nélkül és szeretem a színeiket), 8-as szemhéjpúder paletta, szempillaspirál (Supershock), parfüm (Célébre, Little White Dress), sminkalap, lábkrémek (főleg a levendulás tégelyes és az éjszakai tubusos), fésűk, táska, pénztárca és a rúzsokat is nagyon szeretem. Sminkes blogokon jót hallottam még az alapozóról, korrektorról is, de én ezeket csak próbálással veszem meg, nehogy mellélőjek.

21/L

2011. jan. 20. 16:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen! Anyum tanácsadónő az avonnál, így legtöbb sminkcuccom avonos. A color trend nekem nem vált be, azok nem tartós dolgok, és a perfect wear szemhéjtus sem volt jó. Meg a balzsamok sem szerintem, pl. a syoss sokkal jobb. Viszont a körömlakkjai és a szemceruzái nagyon durván jók:) Főleg a körömlakk. Intenzív és jó tartós. Van egy parfümje, hogy Incandessence. A legjobb! Imádom, mindig azt használok (kivéve most, kipróbáltam a Fergie-féle parfümöt, az is nagyon jó).
2011. jan. 22. 13:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem nagyon van kifogásom. A Color Trend-nek vannak jó cuccai. Pla kétvégű szemceruza egyszerűen nagyon puha és imádom. A korrektor is jó, de például a winter wonderland ajakbalzsam hiába 6 cm hosszú! Az íze rossz, színe nincs és a szaga sem túl jó... A gyümölcsös szájfény finom vattacukor illatú, és szép színei vannak. Nem is beszélve a béna szemhéjtusaikról aminek szintén a színét lehet kifogásolni, a tartósságát, nomeg nagyon kenődik és egy örökké valóság mire megszárad ráadásul utánna se tökéletes mert darabokban van a szemhélyamon! A 24k csillogó ajakrúzs nagyon tetszik, valami csoda ahogy csillog. A Supershock szempillaspirál van olyan mint a maxfactor. [link]

Összesséében: van amilyek csúcs, van amelyik iszonyat.

2011. jan. 22. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!