Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avon sminktermékekről vélemény...

Avon sminktermékekről vélemény? Megéri az árukat?

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

bár nemrég kezdtem avonozni, kaptam régebben cuccokat. a Clearskin egyik lemosójától hámlott, égett és kipirosodott a bőröm, abból semmit sem rendelek. a szemcerka, a körömlakk, a kézkrém jó, a hajkefék is, az ecsetek is, egy barátnőmnek a táskája avonos és nagyon jól bírja, a parfümök sem rosszak, így illat alapján. régebben kaptam egy uborkás 2in1 arclemosót, az nagyon bevált, úgyhogy most rendeltem, meg hozzá arckrémet is (i love sale=D), erősen gondolkozom a Garnierem végleges cseréjén, mert ez a lemosó mérföldekkel jobban mattított. illetve Planet Spa pakolásokat fogom tesztelni, arról is jókat hallottam.

15/L

2011. jan. 22. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is uborkás arclemosóm van és hát fúúú nagyon jó! Arcom smí lesz utánna, minden piszkot nagyon szépen levisz és nem 2000 Ft.
2011. jan. 22. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Az arcom síma lesz utánna...*
2011. jan. 22. 16:54
 14/14 anonim válasza:
Én eddig még csak arckrémeket használtam az Avontól, dekor kozmetikumokat nem, így azokról nem tudok írni. A hidratáló kérem nevére már nem emlékszem, 2500,- ft körül volt. Annyit is ért. Ez egyébként úgy derül ki, ha az ember kipróbál mondjuk egy 12.000,- forintos pl. Clinique krémet (csak írtam valamit), és akkor érzi a különbséget. Nem vagyunk egyformák, de számomra az Avon az olcsó hús, híg lé kategória.
2011. jún. 12. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!