Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a S-he...

Mi a véleményetek a S-he sminktermékekről?

Figyelt kérdés
Vettem párat, de szerintem valami borzalmas. A szemhéjtus színtelen és botrányosan gyorsan kopik, a körömlakkok is színtelenek, a fekete például világos szürke, a piros is inkább áttetsző, mint piros. Biztos, hogy többet ilyet nem veszek. Csak én fogtam ki ezeket a rossz darabokat?
2009. máj. 8. 20:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Sztem is nagyon szarok.

bár talán a körömlakkok nem annyira. nekem van egy paprikapiros s-he lakkom, és viszonylag tartós.

2009. máj. 8. 20:29
 2/20 anonim ***** válasza:
96%
Szia! Én egyszer vettem egy fekete és egy piros körömlakkot, de valami hányadék volt, már elnézést... Nem is festett normálisan, ráadásul szinte azonnal elkezdett lepattogni... Szörnyű... Azóta nem is vásároltam semmilyen S-he terméket, és nem fogok...
2009. máj. 8. 20:33
 3/20 anonim ***** válasza:
95%

pedig pont most akartam venni egy köröm lakkot.

amúgy elég drága ahhoz képest ha télleg ilyen xar:S

2009. máj. 8. 20:56
 4/20 anonim ***** válasza:
94%
én imádom a s-he sminkcuccokat. a körömlakkjai valami hihetetlen klasszak. élénk színűek, gyorsan megszáradnak és tartósak is! amúgy még az alapozó az amit szeretek nagyon ettől a márkától. merem ajánlani! ;]
2009. máj. 8. 21:01
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
én egyedül az alapozótját szeretem, a körömlakkok szerintem is mocskosul szarok.
2009. máj. 8. 21:04
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
háát nekem a körömlakkokkal annyi a bajom h nagyon gyorsan besűrűsüdnek.. Szemcerkájuk se jo.. amit egyedül szeretek az a szemhéjpúder:) na meg.. a szemceruzahegyezőő:D:D
2009. máj. 8. 22:22
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
a körömlakkjaival semmi bajom, de ezek után nem akarom kipróbálni a többi cuccot :D
2009. máj. 8. 23:54
 8/20 anonim ***** válasza:
94%

Nekem van vagy 10 s-he szemceruzám, meg vagyok velük elégedve. Nem csúcsminőség, de annyi pénzért...

A körömlakkok se rosszak, a színeik jók és sok van bennük.

Oda kell figyelni, mert nem mindegy hogy keni fel az ember - ennyi a titok.

Van kb. 3-4 db s-he körömlakk aminek olyan különleges színe van, hogy sehol máshol nem találsz ilyet.

Az egyik húsvéti mintás, és vizes hatású! Nagyon szeretem, ilyen gyöngyházas és ha megszárad mintha gumibevonat lenne a lakk felett rugalmas és nehezen is jön le.

Púdereket, szemhéjfestékeket még csak a boltban próbáltam ki, de erről is az a véleményem, hogy annyi pénzért megéri.

Nyilván aki jobb minőséget akar annak jobban bele kell nyúlnia a pénztárcájába.

2009. máj. 9. 00:01
 9/20 anonim ***** válasza:
94%

Egyet értek az előzővel. a körömlakkjaik nem olyan rosszak, az Avonosok meg a Miss Sporty-k sztem sokkal szarabbak. én írtam, hogy nekem van egy paprikapiros lakkom ami S-hes, és csomóan megkérdezik ez milyen lakk és milyen árnyalat, mert nekik is kell ilyen. ilyen árnyalatot én sem láttam más márka lakkjainál. sztem is a felkenés technikáján múlik, meg a körmöd állapotán, mennyire tartós az eredmény.

a többi cucca tényleg nagyon gagyi, de ennyi pénzért tényleg ne várjatok Dior/Gucci minőséget.

2009. máj. 9. 00:40
 10/20 anonim ***** válasza:
92%

Az avon körömlakk tényleg iszonyú, meg se szárad! Már vettem egy párat de szinte mindegyik a sírba visz ezzel, hogy 3 óra múlva is ha picit nekikoccantom az asztalnak lejön :s a m. sporty átlátszója nekem egyik kedvencem, a francia manikűr csomós és nehezen szárad. A metálfényű sporty lakkok jók.

De ez már nem ide tartozik :)

2009. máj. 9. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!