Mi a véleményed az ESSENCE sminktermékekről?
Figyelt kérdés
szemhélypúder,spirál..tapasztalat?bármi jöhet!2010. szept. 20. 21:17
1/12 anonim válasza:
Szeretem, nagyon jó, még nem volt olyan, ami ne vált volna be.Az önbarnítótól a körömlakkokig minden jó nimőségű, árban elfogadható, mi kell még? Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
2/12 anonim válasza:
szemhéjpúderem van essence és szeretem :)
3/12 anonim válasza:
Spirálom lakkom bronzositom stb minden essence és nagyon tuti,bevált.
PL.régen loreál spirált vettem,bolondulok az óriás pillákért,de kipróbáltam a zöld essence multi actiont és azzal is müszempilla hatást értem el,szoval váltottam és sporoltam is.
4/12 A kérdező kommentje:
alapozó?
2010. szept. 22. 17:20
5/12 anonim válasza:
nekem tekerös szemceruzám van.háátt van ettöl jobb is.de most csak erre futja:s
6/12 anonim válasza:
nekem van szemhéjpúderem,apalpozóm,spirálom,szemhéjtus,lakkom,szájfényem,rúzsom,szemceruzám,és nagyon szeretem,eddig 1 termékében sem csalódtam,illetve,van egy duo szemhéjpúderem amiben sárga és narancssárga szín van,és azok eléggé halványan fednek:S de ettől eltekintve,mindegyik termék beváltotta a hozzáfűzött reményeke,főleg ennyi pénzért =)
7/12 anonim válasza:
Tökéletesen meg vagyok velük elégedve minősége is jó meg az ára is nem is adnénk mondjuk egy szempillaspirála töb ezer ft-ot.
8/12 anonim válasza:
eddig csak a szempillaspirált próbáltam de imádom :)
műszempilla hatás télleg :)
9/12 anonim válasza:
Nekem van púder, alapozó, szempillaspirál, szemhéjtus. :) Imádom :)
10/12 anonim válasza:
a rúzsaik nagyon jók! hidratálnak, kellemes, de nem túl tolakodó illatuk van, és ha egy rétegben viszed föl szuper hétköznapra, ha többször átmész rajta akkor meg szép erőteljes színű lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!