Fiúk, lányok! Suliba körömlakk? hogy álltok ezzel? és ha igen, akkor milyen színű körömlakk tetszik nektek?
sok lány suliba nem is használ lakkot, mondva, hogy "nem suliba való"... na, én nem ezek közé a lányok közé tartozom. milyen szín tetszik nektek körmön? és mennyire fontos, hogy a körömlakk színe menjen az adott outfithez? (én nem nagyon szoktam ahhoz igazítani, mert egy jó körömlakk mindenhez megy, ld. piros, pink...) rendes válaszokat, előre köszi:)
15/l
Nem szoktam körömlakkozni. Egy időben csináltam, átlátszót vagy halvány rózsaszínhasználtam, de tönkretette a körmeimet, szóval letettem róla.
De egyébként láttam már a pirostól a feketén át a csillogós liláig minden színű körmöt suliban. :))
16/L
Fiúk, lányok! Suliba körömlakk? hogy álltok ezzel?
én nem festem. 17/f :D
ki nem szarja le mi van a mások körmén?
"nem suliba való" meg elég durva, nem tudom milyen apácazárdába jársz.
Én szeretem a suliba kifesteni. álltalába pink vagy lila vagy ennek az árnyalatai
Sp voltam
én nem tartozom egyáltalán a plázacica-cicababa kategóriába, de szoktam festeni a körmöm, általában egyszínű,piros,sötétkék,ezüst,lila, stb.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!