Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Színes vagy nőies körömlakk?
Nekem eddig nem nagyon jöttek be a piros, rózsaszín, fekete és szinte minden természetestől eltérő szín. Én franciát, sima átlátszót egy kis arany vagy ezüst csillámporral, esetleg még virágos matricával vagy hasonló stílusú műkörmöt használok. Mostanában nagyon gyakorinak látom a piros, sárga színeket körmön is. Én ezt eddig gyerekesnek tartottam (persze csak akkor ha nem különleges célból van: pl.ruhához illik stb.)és amiatt nem is használtam mivel elég nőiesen öltözködöm és nem tartottam hozzá illőnek. De akkor most mi is van?
L/16
Tök mindegy. Ha jól nézel ki vele, akkor az úgy tökéletes.
Csak te érezd jól magad!
hát számomra ez kényes kérdés.
műköröm semmilyen esetben.
körömlakk. hhhhhááááááááááááááááááááááátt...:-/ ha nagyon muszáj oké..
inkább nézném a természetesen szép körmöt, körömágyat.. mert ami szép azt mért rejtjük el egy kis festék/műanyag alá?:)
bár egy csomó csajnak ilyen rágott szar körmei vannak, szétbaszott körömággyal..-.-'
A női kéz akkor szép amikor természetes.A körömlakk az ördög műve.Így jelöli meg a bizonytalan lelkeket,hogy haláluk után az övé legyen.Készülj Sötétség leánya,hamarosan eljön érted a Gonosz.De ha nem pingálod a körmöd többé,akkor nem találhat rád.Mentsd meg magad,mert most nem tudlak megmenteni.
Gábriel
Vágd le a francba és ne fesd semmivel, matricákat meg felejtsd el.
Tartsd tisztán, ápoltan, és kész.
Soha nem nézem a lány körmét.
Vagy csak órákkal később veszem észre hogy festve van.
Mert nem számít.
A színes amugy szerintem jó
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!