Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mi a véleményetek a szegecses bőrkabátos . Acélbetétes bakancsos csőnadrágos lányokról ( fekete körömlakk )? (tovább lent )
Figyelt kérdés
És mi a véleményetek a hungarista lányokról pl ..: csőnadrág fekete vagy más szinü köröm .. tornacsukás lányokról ?? nektek mék jön be a nagyon rockos vagy a szolid hungarista ??2011. aug. 2. 15:58
2/11 anonim válasza:
1 bajom van csak velük ilyeneket nem ismerek! :D
egyébként aki szép szép és mindegy milyen ruhát vesz fel szépmarad!
3/11 anonim válasza:
Engem abszolút nem érdekel, én nem stílus, vagy öltözködés alapján választok magamnak pár.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, akkor inkább a rock.
4/11 anonim válasza:
Inkább a rock, bár különösebben nem kedvelem ha valaki ennyire ki akarja mutatni hogy ő egyedi/tartozik valahova.
5/11 anonim válasza:
a csőnadrág és a fekete körömlakk gáz. aki tényleg benne van a témában az kis gyökér libának fog tartani. azért mondom mert én viszont ismerek olyan srácokat akik tényleg bennevannak:)
6/11 anonim válasza:
Már miért lenne gáz a fekete csőgatya és körömlakk? Én is "tényleg benne vagyok a témában", szinte csak rocker haverjaim vannak, és eddig senki nem szólt be sem a csőnadrág sem a körömlakk miatt. A kérdésre válaszolva pedig szerintem nem a ruhát nézik a pasik, hanem a benne lévő lányt.
7/11 anonim válasza:
Nekem nem jön be egyik sem, bár engem jobban érdeklnek a belső értékek, mint külső, szóval ha az meg van tök mind1, hogy ki hogyan öltözik :).
19/F
10/11 PÁL/INKA válasza:
Ha AC/DC-t szereti akkor minden további nélkül. XDD
Egyébként ez nem annyira releváns mint pl tud-e 2 értelmes mondatot mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!