Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk mi a véleményetek a szegecses bőrkabátos . Acélbetétes bakancsos csőnadrágos lányokról ( fekete körömlakk )? (tovább lent )
Figyelt kérdés
És mi a véleményetek a hungarista lányokról pl ..: csőnadrág fekete vagy más szinü köröm .. tornacsukás lányokról ?? nektek mék jön be a nagyon rockos vagy a szolid hungarista ??2011. aug. 2. 15:58
11/11 anonim válasza:
Nekem elsődlegesen nem a kinézet miatt nem jönnél be, hanem azért mert tudnám nem illünk össze, mert tudom nem jönnél partyzni inkább mennél rock koncertekre ahova én meg nem..., szóval természetesen ez nem baj, vki meg ugyan így fog rád találni aki hasonló. De legalább biztosan olyat találsz, akivel sok a közös.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!