Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek a színes hajú lányokról? (zöld, kék, fehér, lila, pink, vörösesbarna, fekete. )
egyszer láttam egy lányt, akinek narancssárga volt a haja, vááááá, nagyon tetszett, bárcsak lennének még narancssárga vagy valami búza sárga hajú lányok, imádnám őket, najó befejeztem:D
a vörös nagyon kevés csajnak áll jól sztem, de van akinek nagyon jól áll, szinte csak ez a két véglet van számomra
ja, most olvasom, hogy ezeket egybe szeretnéd :D
hát sztem meg lehet találni a megfelelő színkombinációt, de nem bíznám a véletlenre a végeredményt:)
ja, és minél több narancssárgát tolj bele:P xD
én lány vagyok volt már szőke+kék hajam ,meg szőke+rózsaszin =)
Én szerettem, egy csomó srácnak tetszett =)
Szóval ezzel sztem nincs baj,sok embernek tetszik nyugi!Most azon gondolkozom vagy lila+szőke,vagy egyszerre kék és rózsaszin =)Szerencsére a slilusomhoz is megy ,imádom az élénk szineket =)
Hát... így ezzel a sok színnel nem igazán lenne jó szerintem:S A srácoknak jobban bejön pl
a fekete simán(főleg ha kék szemű vagy)
vagy a vörösesbarna is
jah meg az is ha pl fekete haj, és vörös tincsek vannak benne (vagy nemtom ezt hogy nevezikXD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!