Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek szexi ez a körömlakk?
2011. ápr. 30. 21:46
1/11 anonim válasza:
Nem nagyon tudnak érdekelni a körömlakkok.
2/11 anonim válasza:
Én szeretem, ha egy nő lakkozza, de ez szerintem gagyi.
3/11 anonim válasza:
Szerintem szép, de hogy lehet egy körömlakk szexi?
16/F
4/11 anonim válasza:
a szín jó,mintával,és nagyobb körmökkel ütne...
5/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik akármilyen színű is. De hogyha a barátod lennék szerintem észre se venném. f 17
6/11 anonim válasza:
Szerintem a pasik nagy része magasról tesz a körömlakkokra.
20/l
7/11 anonim válasza:
Lakkot kultúrember csakis korrózióvédelemre használ.
8/11 anonim válasza:
ŐSZINTÉN MEGMONDOM!
A PASIK NAGY ÍVBEN LESZ@RJÁK , hogy milyen a körömlakkja a lánynak!
Legyen ápolt a körme ennyi!
9/11 anonim válasza:
Én jobban szeretem, ha egy nőnek igényes műkörme van. A barátnőmnek még a lábán is van műköröm, szép fehér a vége, és nagyon ápolt, amikor szandált vesz fel.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem rossz,de nem ilyen csutka körmön,mint a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!