Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön a piros körömlakk?
Srácok! Vajon mikor jönnek rá a lányok arra, hogy egy kifestett köröm semmit sem dob a lanton????
Legyen szép tiszta ápolt körmöd ha gondold fesd is be de nem kell csili-vilire meg mintáasra meg hosszúra növesztened ,...a körmöt általában nagyívben lesz@rjuk...
nekem nagyon tetszik:D!
főleg azt imádom mikor még a lábatok is be van festve...a kezeken még úgy ahogy észre is lehet venni(persze csak akkor ha kifejezetten észre akarom venni:D) de h a lábatokon mi a tökömért festitek a körmöt az egy örök rejtély marad:D!
még ha véletlenül látszana is mert papucsba vagytok vagy valami még akkor is az lenne az utolsó szerintem amit megnéznék egy lányon:)
18F
21.54 19 éves pályafutásom alatt te vagy az első pasi akinél helyesen láttam leírva a rejtély szót:D gratula! ezt a dátumot fel kell jegyeznem:D
L19
Nekem bejön!
De ha pasit akarsz fogni akkor tedd ki mellé az árut!!!
Miniszoknya (hideg van de akkor is!!!), f*sza kis top, ami kihangsúlyozza a nőiességed, vmi vadító magassarkú...Mondjuk tűzpiros, mint a körömlakkod.
Azért arra is figyelj, nehogy k*rvának nézzenek...sejtess magadból valamit, de ne tegyél ki mindent.
Arany középút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!