Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi jut eszedbe erről a fülről?...

Mi jut eszedbe erről a fülről? Szép, vagy taszító ha egy lányon ilyet látsz? (kép)

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik, mellesleg az enyém x) a másik fülem is hasonlóképpen néz ki, csak nem patkók hanem karikák vannak benne, és abba nincs industrial.

[link]

2011. okt. 1. 18:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

20:33

Nagyon pozitív hatással van rám a válaszod. Én egy 20 éves, "extrém" külsejű lány vagyok. Igaz még távol állok az anyaságtól, de magamat se látom másképp a jövőre nézve :)

2011. okt. 1. 20:52
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Örülök neki :)

Pedig sokan anyaság után feladják a stílusukat, de én nem azok közé tartozok. Igaz, hogy nálam vhogy pont fordítva volt, én már gyerekszülés után lettem jóval extrémebb ( betudható annak, hogy most már 1edül vagyok, nem kell elviselnem a párom szüleinek, ill. volt lakhelyem konzervatív nézeteit). De sokkal szabadabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, hogy úgy nézhetek ki ahogy akarok és hogy nem foglalkozom más véleményével.

Bár sok mindenben hátráltató tényező (pl. álláskeresés) :S :D

De köszi, és remélem nektek is sikerül ilyen egyedinek maradni ebben a mai világban! :)

A 23éves anyuka

2011. okt. 1. 21:00
 23/29 anonim ***** válasza:

Az industrial nekem nem annyira tetszik, de amúgy a többi jó. :)

Nekem is ki van sorozva a fülem, az egyikben 5 lyuk van, a másikban 3. Azért nem csináltatok többet, mert a felsőkbe mindig beleakad a hajam. :S

2011. okt. 1. 21:04
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Tesómnak pl. 5 piercingje de eddig csak egyet láttam (egyszer), és csak azért mert direkt megmutatta. Na ő az aki egyéniség, és nem a világnak csinálja.
2011. okt. 1. 21:05
 25/29 anonim ***** válasza:

Hol vannak piercingjei a tesódnak? :D

Amúgy szerintem szép a füled, bár én rocker vagyok, nekem így néznek ki a füleim: bal: egy hosszú kígyós fültágító, felette egy ilyen kis karika, aminek a közepén van egy csomó, feltette meg egy jóó hegyes szegecs :D jobb: van hogy kígyós, vagy sárkányos, vagy egyéb nonfiguratív fültágítókat teszek bele, felette meg egy halváz vagy egy kígyó :)én nem igazán szeretem a színeset, maradok a fém színűnél és a fekete szarunál :)

2011. okt. 1. 21:23
 26/29 anonim ***** válasza:

nem ettől leszel egyéniség................

az egy dolog, hogy neked ez tetszik, de semmivel nem vagy több vagy jobb mint a 'fila táskás szilikon órás' emberek..

mellesleg, ez már nem is olyan feltűnő és megbotránkoztató mint te hiszed. szóval ne erre verd magad, hogy hútemostaztánnagyonegyéniségéspolgárpukkasztóvagy... mert nem így van :)

2011. okt. 2. 14:22
 27/29 A kérdező kommentje:

közel nem is gondoltam rá, hogy én most ilyen "hude nagy valami" vagyok. Nem is azért csináltam ilyenre a fülem, hogy másnak tetsszen, hanem azért, mert nekem így tetszik.

És a kérdésem sem az volt, hogy "kérlek ítéld meg, hogy szerinted "mekkoranagy egyéniség" vagyok, hanem, hogy hogy tetszik, és a fülemről mi a vélemény.

Hozzáteszem, az átlagos embereket én nem szidtam, és megbántani sem akartam őket, csak a magánvéleményemet mondtam el, mint ahogy rólam ők is.

2011. okt. 2. 15:44
 28/29 anonim ***** válasza:
A barátnőmé is tele van szúrkálva,de neki van egy 24es tágítója is.Nekem bejön.
2011. okt. 2. 15:56
 29/29 anonim válasza:
Bocsánat, hogy ezt írom de sztem nagyon visszataszító.. de biztos van akinek ez tetszik :/
2012. jan. 1. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!