Vékony vagyok de a combjaim nagyok (izmosak (kép) ) ha fogyókúrázok, akkor sem fogyok belőle. Mit csináljak? Ez taszító a pasiknak?
Figyelt kérdés
hiába fogyókúrázok akkor csak a mellemből meg a karomról, meg a fenekemről fogyok, de a combomról akkor sem, és nagyon taszítóan néz ki h vastag combok + vékony vagyok mindenhol máshol:/ Tippek a vékony combhoz?
kb olyan mint ennek a lába
2011. aug. 15. 12:57
3/12 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz,de miért lenne ez taszító?Azért,mert neked nem tetszik,még nem taszító.22/F
4/12 anonim válasza:
ha nem magadról töltesz fel képet akkor hogyan mondjunk véleményt ? ......-.-"
5/12 anonim válasza:
Ez a láb a képen tiszta izom, szép tónusos. Ha ebbe kellene kapaszkodnom, nem tiltakoznék. :D
6/12 anonim válasza:
Nekem is ilyen .. :/ és engem is zavar. :S
7/12 SPAWN77 válasza:
Szia jobban örültem volna ha a saját lábadról töltesz képet nem perverzkedésből félre ne értsd :) Nos nem tudom manapság mi ez a pálcika láb szindróma de sztem az átlagot (az értelmesebb valamire való átlagot a formás idomok vonzák) ez alatt nem a husira vagy molett " alkatra gondolok szeretem a homokóra alakot de abban ha valaki belegondol muszáj az altestnek esetünkben a combnak szép formásnak lennie. Kérdésedre válaszolva nem NEM! csúnya
21F
8/12 anonim válasza:
a fogyókúra magába nem elég, eddzeni is kellene rá
9/12 anonim válasza:
Pláne ha a lábad izmos, akkor az nem fog lefogyni.
10/12 anonim válasza:
ennek a nőnek vékonyak al ábai, lehet izmos, de a csontozata vékony, sztem szebb lenne ugyanehez az alakhoz vastagabb comb, és husisabb nem ilyen izmos, szélesebb csípő, kicsit nagyobb popsi gondolom, a melle se legyen olyan mintha szilikon lenne, ennek az mer már a sok edzéstől lement neki az is sztem meg nem tetszik mikor egy nőnek túl kockás a hasa, szálkás, vagy már szögletes a feje is, sokan olyanok márm int a tranzfeszcicák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!