Mi jut eszedbe erről a fülről? Szép, vagy taszító ha egy lányon ilyet látsz? (kép)
Nekem nagyon tetszik, mellesleg az enyém x) a másik fülem is hasonlóképpen néz ki, csak nem patkók hanem karikák vannak benne, és abba nincs industrial.
Ja ezzel nem azt akartam mondani, hogy éni is 14-5 éves vagyok x)
Mellékesen 17 vagyok.
Én azt sem nézem sokkal többre aki egyediség felkiáltással teleszurkálja magát. Ő is valakit utánoz, csak valaki mást. Ennyi. Aki valódi egyéniség, annak nincs is szüksége arra hogy túl feltűnő legyen, mert jóban van magával.
Persze lehet, hogy te olyan vagy aki azért csinálja csakis mert tetszik neki, de akkor nem bizonygatnád itt hogy egyéniség vagy més nem fikáznád azt aki más.
Különben meg had legyen mindenki olyan amilyen akar. Ha valaki fila taskát akar, akkor azt akar. Még az is lehet hogy amúgy normális, csak ilyen az ízlése. Semmivel sem vagy jobb te sem vagy más. Nem erről kell megítélni.
egyetértek
hé Te 75-ös mindig azt írod amit akarok :D
Nyilván, ha valaki akár az egyénisége miatt néz is ki így, de ennyire extrém a kinézete (mint pl. nekem is) - abba már vegyül 1 kis "feltünési viszketegség" is :)
Mert nyilván, aki el akar bújni mások elöl vagy épp nagyon érzékeny a hasonlókra, akkor nem ilyen kinézettel járkál az utcán ( teszem azt nem biztos, h elviseli percenként a "tejézusmáriaezhogynézkiiii" felkiáltásokat maga mellett az utcán.
Én elég sokszor kapok ilyeneket, valamikor kicsit durvább beszólásokat is, de ez egyáltalán nem érdekel. Nem is veszem fel, én vállaltam, hogy így nézek ki, illetve ezzel azt is, hoyg ez 1rakás "átlagos" embernek nem fog tetszeni. De az a lényeg, hogy saját magadnak tetszen, te érezd jól magad a bőrödben. És ha teszem azt piercingekkel, extrém kinézettel teszed, szíved joga :)
23 éves, fültágítós, piercinges, (jelenleg) színes hajú anyuka :D - és most lehet fúúúúújolni :D
( am a 19:00-es vtam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!