Mi jut eszedbe erről a fülről? Szép, vagy taszító ha egy lányon ilyet látsz? (kép)
Nekem nagyon tetszik, mellesleg az enyém x) a másik fülem is hasonlóképpen néz ki, csak nem patkók hanem karikák vannak benne, és abba nincs industrial.
csúnya. túlzás.
és hülyén néznek ki a fülbevalók mert nem passzolnak egymáshoz. nekem alul 2 fülbevalóm van + 1 helix és ez bőven elég. a tiéd már nem szép szerintem.17/L
Szerintem kva jóóó a füled *-* :D
Az enyém is hasonló, industrial + 18as tágító, stb... Én lány vagyok, de nekem tetszik, ha hasonló, extrém dolgokat látok egy lányon :)
Sokak szerint fura az ízlésem, de pl. én sokkal inkább egy Razor Candi-féle csajra mondom azt, hogy szép, mint mondjuk egy "Britni Spriccre" =D
Jah, mielött bárki félreérti, pasikon is tetszik hasonló :D
De nyilván 1lány is megnéz 1 számára szépnek mondható lányt. Szóval én inkább ilyen lányokra nézek ámulattal =))
Utolsó vtam
19:00 Teljesen egyetértek :D Nem szeretem a szürke hétköznapi dolgokat. Ezért engem is sűrűn megnéznek, mert nem csak a fülemben van "vasam" hanem a számba, orromban is. És a sok embernek kevés a fantáziája :)
A többieknek is köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!