Miért hordják annyian a Fila táskát?
Mert, szerintem semmi közöd hozzá:) Miért fáj neked, hogy mások hordják, és másoknak tetszik?
Amúgy igen olcsó.... aham népbutítás, igen! Rá kell fizetni 2-3000ft-ot, de HAHÓÓÓ előtte viszont 30.000ft értékben vásárolnod kell a pontokért. Rögtön nem olyan szép a képlet... nekem egy sincs, és nem is lesz!
23N
" Miért hordanak annyian fullcap-et,esetleg converse vagy kínaji deszkásnak mutató cipőt???."
Annyi kérdés lehetne. igaza van az utolsó válaszadónak...Bár engem is zavar azért, hogy annyira nem veszik észre h mellettük megy el egy ugyanolyan táskájú ráadásul szerintem tök ronda.De ízlések és pofonok,maradok a nőies pakolós táskánál.:)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:50
ilyen kérdés is van:D
30.000ft értékben vásárolnod kell a pontokért.
Igen, de ezt a pénzt nem csak úgy ott hagyod, hanem kaját meg ilyesmit veszel érte, amit amúgyis megvennél, tehát nem pénzkidobás. Hahhhhóóóó! :)
"Rá kell fizetni 2-3000ft-ot, de HAHÓÓÓ előtte viszont 30.000ft értékben vásárolnod kell a pontokért"
Rengetegen kéz alatt intéztek pontokat,nem tudtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!