Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért támadják annyian a...

Miért támadják annyian a beauty bloggereket?

Figyelt kérdés
Ha vesznek valamit, akkor az a baj, ha kapják, akkor eladják magukat, ha tetszik, akkor biztos fizetik, h ezt írja, ha nem tetszik, akkor meg b.unkók...Miért jó ez? jobb lesz ettől? Nem tőlünk veszik el, nem leszünk kevesebbek...akkor minek ez a névtelen kötözködés?
2011. jún. 19. 19:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%

Én sosem támadom őket, nagyon szeretem az ilyen blogokat:)

Szerintem az a bajuk, hogy ezek a lányok elég jól el vannak eresztve anyagilag, pluszba még kapnak ajándékba is termékeket, olyanokat, amikről egy "átlag" lány leginkább csak álmodhat.

Meg hát ugye a rosszindulat..

2011. jún. 19. 19:48
 2/21 anonim ***** válasza:
18%

Aztán mi a fene az a beauty blogger?

amúgy gondolom azért, mert senki nem kíváncsi rájuk.

2011. jún. 19. 19:49
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs nagy bajom velük, csak azt viselem nehezen, mikor ilyen 12-13 éves kiscsajok kezdik nyomatni a dolgot ezerrel, Tudod ilyen első sminkem hű de jól sikerült, stb, stb. Lassan kicsit sok beauty blogger van...
2011. jún. 19. 20:01
 4/21 anonim ***** válasza:
26%

Azért támadják, mert magyarok..Ez elárul mindent. Csöves egy nép és irigyek ha valaki jól öltözik és ápolt. A legtöbb lány is csak Essence-el és hasonló alacsony árkategoriás sminkeket használ. Ez nem lenézés hanem az igazság :(

Nekem is csak azért vannak drágább cuccaim mert külföldön dolgozom.

2011. jún. 19. 20:28
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

Kedves utolsó: arra már gondoltál, hogy van, aki nem akar több ezreket kiadni egy csöves rúzsért, mikor úgyis ugyanaz a rohadt vegyi anyag van mindben? Semmi értelme.

Arról meg már ne is beszéljünk, hogy sokan inkább értelmesebb dolgokra költenek, mint bőrlerohasztó sminkekre. Tudom, hogy nehéz elképzelni, de vannak annál fontosabb dolgok is az életben, minthogy ki milyen árkategóriás sminket használ. Ha felkeni magára úgysem lehet megmondani, hogy mennyibe került...

2011. jún. 19. 20:32
 6/21 anonim ***** válasza:
97%
én is szeretem ezeket a blogokat, meg youtube-os videókat, és vannak jó magyarok is..de némelyik nevetséges :D nem is tudnak öltözködni,sminkelni..inkább kiröhögtetik magukat
2011. jún. 19. 20:55
 7/21 anonim ***** válasza:
33%

utolsó vagyok, csak hogy legyen egy példa is :

ez ki szerint divatos? :)

[link]

2011. jún. 19. 20:59
 8/21 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem cuki és mi van ha így öltözködik, ha pedig tömeg cucban van akkor az a gond .... de a divat és az hogy te miben érzed magad jól az két külön világ, én is simán felvenném :D a cipő kifejezetten jó
2011. jún. 19. 21:03
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Vannak közöttük profibbak, akik tanulták és jól csinálták, de vannak kis amatőr kamaszok akik kifenik magukat és azt hiszik csini. Minden szakmának, hobbinak vannak jó és rossz képviselőik, ilyen a világ.

Mindenesetre ostobaság azon vitatkozni hogy ér-e valamit a minőségi smink. Ugyanis valaki a külsejére áldoz sokat, van aki a belső szépségre (könyvek, stb.), aki szerencsés mert megteheti és még hozzá intelligens is mert akarja is, az meg mindkettőre.

2011. jún. 19. 22:49
 10/21 anonim ***** válasza:
58%
A belinkelt képre meg abszolút igaz a mai tinidivat: húzz magadra minden sz.art ami nem passzol össze és menő leszel meg egyedi.
2011. jún. 19. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!