Miért támadják annyian a beauty bloggereket?
Ez már egyszer volt téma és hasonló volt a válaszom is. Egyébként ezzel számolnia kell minden bloggernek.
Én magyar blogot nem olvasok, mert csalódtam bennük. Elsősorban a sminkkel .com Vikiben. Ő ugyanis anno amikor elkezdte a blogját igyekezett olyan márkákat is megismertetni az olvasókkal, mint pl. az UD, a Sleek, a Stargazer stb. ÉS akkor jött a pálfordulat! Elkezdte a BB krémeket árulni, ezért minden blogbejegyzésében szerepelt természetesen a BB krém! Nem a krémmel van a gondom, hanem az elvekkel!!!
Utána jött a "Loreal képviselője lettem", szóval innentől kezdve már meg sem említem az eddig sztárolt UD, Barry M, Stargazer, Sleek cuccokat, mert ugye Loreal-os lettem. Mostmár a blogomban Lorealt használok, csak azok a jók :-)
Szóval meg sem említem, hogy létezik más márka, csak azt, ami kommersz és a boltokban is kapható Mo-on! Amit eddig árultam gyors felejtsük el, mert nehogymár másnak csináljunk reklámot :-) Persze sminkes vagyok, de beleviszek mostmár hajat is meg körmöt is, hogy nehogy észrevegyék a pálfordulatomat ....
Na ezért nem szeretem a blogokat. Elveket hirdetek, majd elvtelenül viselkedem? Bort iszok és vizet prédikálok?
De még sorolhatnám a magyar bloggerek listáját, akik hasonlóan működnek. Ráadásul mind kövér és ronda, már bocs - tudom, hogy ez nem tartozik ide, de az esetek 80%-ban azok vezetnek beauty bloggert, akik csúnyácskák és kövérek.
Bloggertalálkozók? Ne röhögtessetek már! Magyarország ebben még gyerekcipőben jár :-)
Nem az a baj, hogy vesznek, kapnak, fizetik nem fizetik! Nem ez a gond! Az a gond, hogy elvtelenül csinálják és buták és következetlenek, mivel még gyerekek, fiatalok, tudatlanok!!! Egyszerűen nincs stílusuk és elveik. Ennyi. A Viki (sminkkel .com) is el cseszerintette szerintem azzal, hogy össze-vissza csapong hol ehhez a márkához, hol ahhoz a stílushoz. De persze nemcsak róla van szó, hanem a beauty bloggerek 90%-a ilyen.
Mondjon nekem valaki olyat, aki nem ilyen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!