Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért támadják annyian a...

Miért támadják annyian a beauty bloggereket?

Figyelt kérdés
Ha vesznek valamit, akkor az a baj, ha kapják, akkor eladják magukat, ha tetszik, akkor biztos fizetik, h ezt írja, ha nem tetszik, akkor meg b.unkók...Miért jó ez? jobb lesz ettől? Nem tőlünk veszik el, nem leszünk kevesebbek...akkor minek ez a névtelen kötözködés?
2011. jún. 19. 19:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
ez benne van a pakliban nem csak a magyaroknal. nekem az a velemenyem hogy aki nem birja az ilyesmit az ne vezessen blogot.
2011. jún. 20. 00:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert támadhatóak. Azzal, hogy felteszik a fényképüket a netre, a nevüket, és az internetezők elé tárják a "haul" bejegyzéseket, támadási felületet adnak.

Én rendszeresen olvasom ezeket a blogokat, és meg kell mondanom, van olyan lány, akit bár ügyesnek tartok, iszonyatosan antipatikus. Főleg az, ahogyan páran támadásokra reagálnak.

2011. jún. 30. 15:58
 13/21 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel mindenkit támadjunk, mert biztos ad támadási felületet...
2011. jún. 30. 17:07
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezt mondtam.

Egy "sima" éblogger/gasztro blogger nem ad akkora támadási felületet, mint azok a "beauty bloggerek", akik arccal, névvel vállalják a blogjukat. Arról nem is beszélve, hogy a magyar népnek szokása mások pénztárcájában kutakodni... És kutakodnak is, mert sokan kíváncsiak arra, hogy az, aki nem dolgozik, miből rendelget minden héten új ecsetet/szemhéjpúderpalettát stb.

2011. jún. 30. 21:47
 15/21 anonim ***** válasza:
24%
Nekem csak bizonyos bloggerinákkal van gondom. Utálom, ha valaki csak azért lehúz egy márkát, mert az a cég beintett neki és nem szponzorálja vagy éppen vannak olyan KEDVES bloggerinák, akiknek a barátnője mondjuk forgalmazni szeretne egy terméket, de más cég is forgalmazza, ezért a másik cégről (nyilván nem a barátnője cégéről) hazugságokat ír, csak hogy eláztassa az olvasói között. Na azért támadják őket sokan, mert sok közöttük a buta és dróton ráncigált Úrhölgy! A KEDVES barátnők velük vitetik el a balhét, az ő blogoldalukon. Így csinálva más cégeknek negatív reklámot.
2011. dec. 31. 17:34
 16/21 anonim ***** válasza:
A támadási felületről csak néhány szót: azok a bloggerek, akik valótlant állítanak, vagy mások véleményét leírják, amiről ők maguk nem bizonyosodtak meg, hogy igaz, ezt a magyar törvény bünteti. Akinek tehát blogoldala van az felelősséggel is tartozik, csak éppen a tizen, huszonéves lányoknak erről fogalmuk sincs. De majd mikor egyszer szembetalálkoznak egy céggel, akik ezt tudják, majd megütik a bloggerinák a bokájukat! Ennyit a felelősségről drágáim!
2011. dec. 31. 17:36
 17/21 anonim ***** válasza:
87%

Azért támadják őket, mert valótlanságokat állítanak. Itt van pl. ez az ócska (már bocsi) L.A. Makeup (vagy la girl la color) termékei. Kinézték, hogy hány bloggernek van 1000 felett a lájkolója (ami köztudott, hogy alapból generálva van), vagy a csatlakozója és azoknak adtak 1-2 szemfestéket, ami igazából alig került 500,- Ft-ba és ettől ezek a kis butus lányok majdnem elájultak és összepisilték magukat. Ezután ezeket az egyáltalán nem pigmentált termékeket rákenték vagy 5x a kezükre, hogy valami látszódjon is, mert amúgy eladhatatlanok, majd csontig nyaltak és meghajoltak ezek előtt a kommersz sz*r cuccok előtt.

Persze, hogy hiteltelenekké válnak az idő során! Anno még a MUFE, NARS, SLEEK, CS, MAC, BENEFIT, KIKO, ELF stb. termékekről áradoztak, most meg már hatalmasat fordult a világ velük, mert 1-2 cég megkereste őket a gagyi BB krémmel és a még gagyibb LA makeup termékekkel.

Ha pedig van olyan cég, amelyik nem támogatja őket, akkor szándékosan lejáratják őket, vagy direkt meg sem említik őket, mint beszerzési forrás. Persze nagy a szájuk, hogy ők milyen hitelesek és teljes körű a tájékoztatásuk. Ja persze :-) Én már olvastam olyat, hogy ráfogtak egy cégre, hogy direkt törött cuccot küldtek neki, utána kiderült, hogy szándékosan járatták le a céget és a kedves blogger megütötte a bokáját. Meg is érdemelte.

Hát ezért támadják őket sokan. Egyébként tisztelet a kivételnek, mert vannak. De a nagyarcúak, akik olyan hibába esnek, hogy leírják buta aggyal, hogy egyenesen az amerikai BENEFIT cégtől rendeltek - miközben köztudott, hogy nem szállít Magyarországra -, szóval mit várhatunk az ilyen hiteltelen, beképzelt kislányoktól?

Szerintetek a többség erre alapozza a vásárlást? Na ne mán!

2012. jan. 6. 02:59
 18/21 anonim ***** válasza:

A púderfelhős csaj köztudott, hogy cenzúrázik. Csak olyanokat enged írni a blogjára, akik neki szimpig és csontig be.... Ha valakinek véletlen más a véleménye egy általa favorizált termékről, akkor vagy kitörli vagy megosztja a fejét. Egyszerűen nem tűri az ellentmondást. Ennél a blogoldalnál pl. sokszor találsz olyat, hogy cégeket fi káz, mert esetleg az ő érdeke így diktálja. Persze a kis tizenévesek ezt még nem fogják fel.

Amúgy szerintem vannak jó magyar blogoldalak, de a többsége nevetséges és inkább csak kinevettetik magukat. De majd ha lesz családjuk, meg valami elfoglaltságuk és nem tizen-huszon évesek lesznek, akkor majd abbamarad ez a nagy beauty blogger "mánia"-juk.

A kérdezőnek a "b.unkók"-ra a köv. a válaszom: nem azért bunkók, mert leírják a véleményüket. Bárki szabadon leírhatja. Azért b un kók, mert vannak olyanok, akik hazudnak a cél érdekében és cégeket járatnak le, amit a magyar törvény tilt - ezzel pedig félretájékoztatják az olvasókat - amit Magyaro-on szintén büntetnek. Bocs, amiért ezt kellett, hogy írjam, de mivel média jogásznak tanulok, ezért tudom.

2012. jan. 7. 16:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem az a fő probléma, amit a kérdező kiírt. Itt az a gond, hogy ha van egy 100 forintos termék, akkor azt egy 5000 forintossal hasonlítják össze, ami egyáltalán nem reális és hülyeségeket írnak. A csomagolásról tök felesleges írni, hisz ezen lehet a legtöbbet spórolnia egy cégnek.

A másik dolog pedig, hogy cenzúrázzák valóban a hozzászólások többségét. Az a Púderfelhős Andika valóban egy h. pi csa, mert letöröl minden olyat, ami ellenkezik a véleményével, vagy nem azt a céget sztárolja, amit ő "kiválasztott" magának. Ez valóban jó meglátás! Ráadásul generálja a hozzászólásait, hogy menőbbnek tűnjön.

Na ezek a gondok. Meg még van 100 is ezen kívül :-)

2012. jan. 13. 17:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Hogy miért támadják őket? Olvasd el egyszer a Púderfelő (as. Andi) oldalát, aki cenzúrázza a bejegyzéseit és ha valaki véletlen odaír olyat, ami neki nem tetszik lehurrogja, majd kitörli és álneveken generálja a saját hozzászólásait. Ráadásul lájkokat vásárol, vagy valahogy azt is generálja. Szánalmas és nevetséges. Hát ezért támadják pl. őt sokat. De ha ez nem elég, akkor a barátnője biztatására lehúz más cégeket és márkákat csak azért, hogy másokat versenyhelyzetbe hozzon.

Ő szerintem az egyik legpofátlanabb ilyen téren. A többi blogger meg vagy jó vagy nem. Kinek mi tetszik. Általában 1-2 év és kiderül melyik fogja csinálni komolyan és melyik morzsolódik le. Van aki kiírja, hogy "bocs, hogy eltűntem, de jövök hamarosan", majd 2 hónapig megint semmi :-)

2012. máj. 25. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!