Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sokan hordják más ékszereit?

Sokan hordják más ékszereit?

Figyelt kérdés
felveszed mondjuk az anyukád ékszereit, vagy mésok ruháit?(pont azért mert a stílus miatt neked mondjuk olyan nincs)
2011. márc. 7. 12:34
 1/6 Nesi81 ***** válasza:
100%
Nem, nem szoktam más ruháját vagy ékszereit felvenni.
2011. márc. 7. 12:53
 2/6 TWIO ***** válasza:
74%
Mi cserélhetjük a haverokkal, haverinákkal az ékszereket. Néha megtetszik egy nyakláncom, vagy egy gyöngysoruk nekem :D. Régebben jellemzőbb volt, ma már inkább odaadjuk a másiknak az ilyesmit :).
2011. márc. 7. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt már rá precedens, de én annyira nem vagyok oda ezért. Szívesen odaadom kölcsönbe olyannak, akiben bízom, csak ne találkozzunk akkor, mert valahogy rossz érzés látni rajta, meg belegondolni, hogy neki jobban áll, jobban illik hozzá, és ezután nem akkora kedvel hordom utána.
2011. márc. 7. 13:43
 4/6 A kérdező kommentje:
érdekes amit írtok.van egy ismerősöm, aki anyja ékszerét hordja, úgyí vették el tőle( az anyától) és ugye ő még él... nekem olyan visszás a dolog. anyám ékszerét fogom hordani, alkalmakkor, ha megörököltem és kész.
2011. márc. 7. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
25%

Még táborban volt, hogy kölcsönadtam egy nyakláncot, és kölcsönkaptam egy pólót. Nem rendszeres, így jött ki.

Meg nővéremmel közösek a ruháink, mivel koleszos, hetente elosztjuk, hogy kinek mi jut éppen.

Ha az ismerősöd elkéri az anyja cuccait, akkor szerintem nincs gond vele.

2011. márc. 7. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is hordom néha tesóm ruháit, és ő is az enyémet. Nem zavar. Volt már hogy barátnőkkel is kölcsönadtuk egymásnak. Az sem zavar. Csak olyannak adom, akiben megbízok.
2011. márc. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!