Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A lányok az orát a jobb vagy...

A lányok az orát a jobb vagy a bal kezukon hordják? Lol

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 14:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Lol ???

Ott, amilyen kezesek. Én balon hordom, mert jobb kezes vagyok.

2011. febr. 6. 14:11
 2/10 anonim válasza:
énis a balon hordom(jobbkezes vok énis:D)
2011. febr. 6. 14:16
 3/10 A kérdező kommentje:

én balkezes vagyok ... és jobban érzem magam ha jobb oldalon hordom :D de ma megszolta valaki :/

ezért voltam kiváncsi

2011. febr. 6. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:

1998-ban elromlott a hétköznapi karórám, azóta nem hordok... De van egy "ünnepi karórám", és a sok kihagyás után én sem tudom melyik kézre "illik"! :-)))

Na kíváncsian figyelek én is, hogy mire szavaznak a hozzáértő válaszadók!

Vagy 3 évig jártam óra nélkül, akkor nagyot fejlődött az időérzékem. Aztán lett mobiltelefonom, s azóta eszem ágában sincs karórát cipelni... :-)

2011. febr. 6. 14:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nincs szabály, hogy melyik kézen kell hordani. Van aki a jobb a kezén szereti, van aki a balon. Én jobb kézen hordanám. (Jobb kezes vagyok.)
2011. febr. 6. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol illik, én ott hordom, ahol kényelmes. Jobbkezes vagyok és a balon. Ha pl. írom a dolgozatot sokkal kényelmesebb, ha nem kell leraknom a tollat ahhoz, hogy megnézzem mennyi az idő, vagy eleve nehezebb úgy írni, ha ott van a kezemen az óra.
2011. febr. 6. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha balkezes vagy, akkor a jobb kezeden, ha jobb kezes vagy akkor meg a balon kényelmesebb általában hordani, mivel ha írsz, akkor eléggé tudja nyomni a kezedet.
2011. febr. 6. 15:44
 8/10 anonim ***** válasza:
én jobbkezesként a balon hordom, de láttam már több emberen is, hogy a jobb kezükön hordják. ha neked kényelmesebb a jobb kezeden, akkor szerintem nyugodtan :)
2011. febr. 6. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
általában jobbkezesek balkézen, balkezesek jobbkézen. ez nem attól függ hogy fiú vagy e vagy lány:) persze kinek hol kényelmes. nekem is van jobbkezes barátnőm aki jobbkézen hordja. engem zavarna.
2011. febr. 6. 17:21
 10/10 anonim ***** válasza:

a jobbkezesek a bal kézen, a balkezesek a jobb kézen.

azért, mert aki jobbkezes az a jobb kezét sokkal többet használja, ezért ha arra rakná az órát, akkor hamar baja lehetne (pl. odaüti vlhova). engem így tanítottak a szüleim:)

én 3 éve viselek karórát, nagyon szeretem, s mindig a bal kezemen van, mivel jobbkezes vagyok.:)

szép délutánt! 15/L

2011. febr. 7. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!