Szeretnék orr pc-t, lövessem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 13:54
1/8 A kérdező kommentje:
vagy szúrassam? melyik kevésbé fájdalmas?
köszi
2011. júl. 31. 13:54
2/8 anonim válasza:
Mindkettő egyformán fáj, de a lövetésnek több a kocskázata, mert roncsolhatja a porcot vagy a rosszul eltalált belövési szög miatt az ékszer irritálhatja a sebet.
Ha a porc roncsololdik, vagy ha a szög nem okés, az bizony pokolian fáj.
Szóval szurasd.
3/8 anonim válasza:
lövés kevésbé fáj,de kicsit csik lesz inkább a lyuk...szúrásnál tökéletes szép lyuk lesz,inkább azt válaszd,és az sem annyira fájdalmas hogy ne birnál ki érte 2 percet.. és gyorsabban is gyógyul mint amit lőnek:)
4/8 A kérdező kommentje:
köszii. várom a további tapasztalatokat.:)
2011. júl. 31. 14:27
5/8 hot_kiss válasza:
NE lövesd!
Bár gyorsabban meg van és a gyorsasága miatt a lövés idején kevésbé fájdalmas, DE roncsolja a porcot, aminek a vérellátása kicsi, így megduplázódhat a gyógyulási idő, így többet is fáj, hosszabb ideig kell pepecselni vele.
6/8 anonim válasza:
orrpc-m éppen nincs de fülem is az alap lyukon kivül összes szurva volt mert még annak is árt a lövés, rengeteg szúráson vagyok túl (magamnak amik vannak és másoknak is csináltam már) és mindenki túlélte eddig... meg hallottam olyat is h vki lövetni akarta aki megcsinálta megremegett és kiszakitotta orrát ... szal gondolkozz meik éri meg jobban
7/8 A kérdező kommentje:
már döntöttem szúratom. :)
köszi mindnekinek.
2011. júl. 31. 16:24
8/8 anonim válasza:
én lövettem és semmi gond nem volt vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!