Szúrassam vagy lövessem az orrom?
Szerintem inkább szúrasd, mint lövesd, de ez rajtad és a kozmetikuson/pieceren is múlik.
Abban, hoyg mivel kenegesd nemtudok semmit ajánlani, mert én nemkenegettem semmivel az ajakpc. (de hozzáteszem semmi baja nemlett, nem gennyedzett, csak figyeltem, hyog tisztakézzel nyúlok hozzá és mit eszek.)
Szúrasd, sokkal szebb lesz a végeredmény és gyorsabban is gyógyul. Míg a lövés ellen rengeteg minden szól és mellette nem szól semmi tényleg.
Szúrás után vegyél gyógyszertári alkoholt és azzal kel minden arcmosás után fertőtleníteni és megmozgatni kicsit az ékszert. Ha begyulladna akkor pedig kamillateával kell borogatni és nem nagyon mozgatni amíg be van gyulladva. Plusz akármennyire is szinte lehetetlen megállni, nem szabad koszos kézzel napközben tapogatni, fogdosni, mozgatni meg főleg nem.
Utolsó!
Köszönöm a tippet, de már időközben megcsináltattam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!