Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szúrassam vagy lövessem az orrom?

Szúrassam vagy lövessem az orrom?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 15:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és mivel kenegessem utána hogy gyorsan gyógyuljon?
2011. jún. 9. 15:53
 2/8 hot_kiss ***** válasza:

Szerintem inkább szúrasd, mint lövesd, de ez rajtad és a kozmetikuson/pieceren is múlik.

Abban, hoyg mivel kenegesd nemtudok semmit ajánlani, mert én nemkenegettem semmivel az ajakpc. (de hozzáteszem semmi baja nemlett, nem gennyedzett, csak figyeltem, hyog tisztakézzel nyúlok hozzá és mit eszek.)

2011. jún. 9. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
szúrasd, én anno csak néha áttöröltem a piercinget és a környékét gyógyszertári alkohollal, és hamar, szép lett, egyáltalán nem ygulladt be v genyedzett v ilyesmi
2011. jún. 9. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Szúrasd, sokkal szebb lesz a végeredmény és gyorsabban is gyógyul. Míg a lövés ellen rengeteg minden szól és mellette nem szól semmi tényleg.

Szúrás után vegyél gyógyszertári alkoholt és azzal kel minden arcmosás után fertőtleníteni és megmozgatni kicsit az ékszert. Ha begyulladna akkor pedig kamillateával kell borogatni és nem nagyon mozgatni amíg be van gyulladva. Plusz akármennyire is szinte lehetetlen megállni, nem szabad koszos kézzel napközben tapogatni, fogdosni, mozgatni meg főleg nem.

2011. jún. 9. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
szúrasd. porba nem szabad lőni. a normálisabb kozmetikus vagy pc-s ezt tudja. a fülbe se lőnek ott, ahol már porc van.
2011. jún. 10. 10:21
 6/8 anonim válasza:
A fokhagyma baromira csíp, de érdemes azzal, mert utána nagyon gyorsan begyógyul. Érdemes a fokhagymára egy csepp lime-ot rakni, és akkor alig csíp. 3x az első nap.
2011. júl. 9. 23:39
 7/8 anonim válasza:
hát lövésnek egy 50-es kaliberű barettm82-es puskát ajánlok utána már nem kell semmivel kezelgetni ,hogy begyógyuljon mert ,nem nagyon lesz mit
2011. aug. 7. 21:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszönöm a tippet, de már időközben megcsináltattam!

2011. aug. 8. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!