Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Most akkor szúrassam vagy...

Most akkor szúrassam vagy lövessem? :/

Figyelt kérdés
a lövésről hallottam hogy csomós lett meg mit tudom én miket írtak még de azt is hallottam hogy szúrással is vannak gondok. Most akkor melyik?
2010. jún. 1. 20:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja a legfontosabbat kihagytam bocsánat orr piercingről van szó :)
2010. jún. 1. 20:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem lőtték...én azt ajánlanám. Semmi gond nem volt vele, és legalább gyorsan, gond nélkül túlestem rajta!

2010. jún. 1. 20:10
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
szerintem meg szúrasd. azt érzéstelenítik, és sokkal kisebb heg marad utána, ha kiveszed.
2010. jún. 1. 20:10
 4/12 A kérdező kommentje:

awww :(

1-1 az arány

nem tudok dönteni és az is közre játszik hogy félek a fájdalomtól :D nagyon fáj?

2010. jún. 1. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az első válaszoló, akinek lőtték. Egyáltalán nem fájt...pedig nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, féltem is tőle, de olyan gyorsan megvolt, hogy észre se vettem. Annyi volt, hogy kicsit bekönnyeztem, de ez természetes, ha az orrodat "piszkálják".

És hegem egyáltalán nem maradt, magam sem tudom megmondani pontosan hol volt a piercingem, mert semmi nem látszik.

2010. jún. 1. 20:23
 6/12 A kérdező kommentje:

elfelejtettem írni hogy köszönöm hogy írtatok :) mindkettőtöknek megy a plusz :)

és első válaszoló köszönöm hogy vissza néztél :D

hát akkor lehet hogy a lövésnél maradok :)

2010. jún. 1. 20:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha piercinges csinálja, akkor mindegy, melyik módszert választod (szerintem), de én a szúrás mellett tenném le a szavazatom. Azzal pontosabban lehet dolgozni. Egyébként a fülbevalót is célszerűbb lenne piercingesre bízni, nem a kozmetikussal lövetni... Szóval szurasd! :D

2-2 :P

2010. jún. 2. 10:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem szúrták, és el is lett érzéstelenítve, de nagyon fájt :S és még a lyuk is kicsit ferde lett befelé, nehéz beraknom a piercinget...

Már megbántam, lövetnem kellett volna, az csak egy pillanat!! Szerintem lövesd, sokkal egyszerűbb..

2010. jún. 2. 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
szia. szerintem szúrsasd. a szúrt piercing sokkal gyorsabban gyógyul, és ha jól érzéstelenítik egyáltalán nem fáj. nekem is szúrták. :) egy jobb piercinges nem is vállal lövést csak fülben...
2010. jún. 2. 13:52
 10/12 A kérdező kommentje:

hú még két nap és megyek :DD

de még mindig nem tudok dönteni :D:)) :(

2010. jún. 2. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!