Köldök piercinget szúrassam, vagy lövessem?
Figyelt kérdés
melyik a legmegfelelőbb?2010. szept. 26. 12:56
1/8 anonim válasza:
Természetesen a szúrás...nehogy lövesd. Aki lőné az nem végzett piercer. TILOS LŐNI
2/8 anonim válasza:
Köldököt csak szúrni lehet, lőni nem.
A lövés egyébként már egyik piercing készítési módszernél sem a legmegfelelőbb. Még füllövésnél is sok helyen már csak a kézzel benyomós módszer és nem a pisztoly van (olyan mint a pisztoly csak nem lövi a fülbevalót hanem kézzel kell összenyomni)
5/8 anonim válasza:
miért csak szúrni lehet? ha lövik az hamarabb megvan és nem fáj annyira
6/8 anonim válasza:
Mert köldök piercinget nem lehet lőni. Nincs hozzá eszköz és megfelelő ékszer. És nem véletlenül, állati balesetveszélyes.
7/8 anonim válasza:
szurasd!!!!! nyugi nem fáj ,csak AJÁNLOM ne nézz oda mikor szurják ;) :D
8/8 anonim válasza:
júújjj emlékszem mikor a fülemet mentem kilövetni.. és a kiscsaj odarakta a gépet a fülemhez v pisztolyt és én elakartam kapni a fejem ő meg lefogta neho rosszul lőjje:D XD me megijedtem h sokáig matat a fülemnél és má úgyéreztem elájulok ..és jó helyen van :) és már több mint 3éve megvan!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!