Mennyiért csinálnak orrpc-t? Lövessem, vagy szúrassam? MEnnyire fáj? Akinek már van látszi írjon.! ( Bővebben lent. )
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy Ráckeresztúr környékén, pl. Érd, Százhalombatta,Ercsi hol csinálnak orrpiercinget? És mennyiért lövik, Illetve szúrják? Mennyire Fájdalmas? Lövessem vagy inkább szúrassam?Előre is köszi:13/L
Azt nem tudom, hogy hol csinálják, met nem vagyok ismerős azon a környéken. Nekem egy ismerősöm csináltatott, 2000-2500 Ft. Fájni fáj, szerintem árkülönbség lehet a szúratás és a lövetés között. Bárhogy csináltatod fájni fog.
Nem akarok beleszólni, de szerintem 13 évesen még ne csináltass piercinget, ha mégis, vmi jó helyen, nem árt, ha egy kozmetikus is ránéz majd, hogy ne gyulladjon be.
Nekem 12 éves korom óta van. Mindenképp szúrasd, mert a lövés roncsolhat. Nekem 2000ért csinálták. Nem nagyon fáj, inkább kicsit émelygősen furán érzed magad a stressz miatt. Ami viszont fájhat, ha a seb gyógyulása előtt betaknyosodsz, mert a só marja, és ki is szárítja ami miatt lassabban gyógyul. Szóval érdemes nem az allergia/megfázás szenzonban csináltatni. Kb. 2-3 hétig gyógyul, addig megtanulod, hogy arcot törülközővel csak óvatosan :D
N/20
Elözőhöz hozzátenném, hogy olyankor sajnos a takony is kicsit átcsorog.
De neked az is jól fog állni 13 évesen..
Szerintem is szúrasd, ha egyszer kiszeretnéd venni sokkal szebben összeforr, mint ha lövetnéd! Hamarabb is gyógyul és a végleges ékszert lehet beletenni egyből, nem neked kell később külön kicserélned...
Az orr piercinggel az a baj, hogy nem lehet megfelelően érzésteleníteni. De azért kibírható a fájdalom, nem olyan vészes! :)
Nekem 4000 Ft volt ékszerrel együtt.
Jézusom ide milyen emberek járnak... hogy folyna már ki a takony a lyuknál... sok idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!