Melyik a kedvenc parfümöd? Mióta használod? Milyen az illata?
Figyelt kérdés
Fűszeres, fás, orientális, virágos, gyümölcsös, vizes stb.2011. júl. 14. 12:37
11/22 anonim válasza:
Pink Sugar én nagyon imádom vattacukor illatú és kb. 1 éve használom, de még mindig nem untam meg az illatát :D
12/22 LadyMissStella válasza:
Beyonce-Heat
Egyszerűen imádom,nagyon jó az illata. Édeskés,forró(azért is heat a neve)
Komolyan mondom,hogy ilyen jó illatú parfümöm még nem volt,pár hónapja vettem de már majdnem kifogyott és sajnos nagyon drága...
13/22 anonim válasza:
Nekem is a Pink Sugar van ^^ vattacukor <3
14/22 anonim válasza:
vogue- és nagyon finom édeskés illata van.:) ilyen vattacukor szerű.:)
15/22 anonim válasza:
Lady million (kb szeptember-október óta).
Mexx mexx (5éve minimum), hugo boss deep red (szintén 5 éve kb)
Miss sixty flower power (sajna most fogyott el és nem kapható már asszem limited edition volt. De azt imádtam
16/22 anonim válasza:
DKN?Y be delicious- ez az első drágább parfümöm és nagyon szeretem ezen kívül a pink sugar :)
17/22 anonim válasza:
bruno banani-pure woman
illata virágos, és csak egyszer használtam,mikor kaptam karácsonyra,de szerintem azt fogom használni megint(:
18/22 heyheyhey válasza:
rengeeteg van,de a kedvenceim a playboy: play it spicy,pink cookie, pink sugar.:d
20/22 anonim válasza:
jenifer lopez live lux
több mint 2 éve használom, édes, cukros, kissé erős illata van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!