Melyik a kedvenc parfümöd? Mióta használod? Milyen az illata?
Figyelt kérdés
Fűszeres, fás, orientális, virágos, gyümölcsös, vizes stb.2011. júl. 14. 12:37
1/22 anonim válasza:
Paco Rabanne Lady Million, és virágos-fás, én nagyon szeretem az illatát, fél éve használom :)
2/22 anonim válasza:
MEXX BLACK, kb. 4 éve használom. Fűszeres illatú.
3/22 anonim válasza:
Nekem a puma animagical. Kb. 1 éve használom és nagyon szeretem. Olyan ...nem túl édes illatú , de nem tudnám megmondani , hogy pontosan milyen.
4/22 anonim válasza:
Halloween. Kb 6 éve. IMÁDOM! :)
5/22 anonim válasza:
Play it lovely by Playboy. kb. 8 hónapja használom, és virágos-gyümölcsös illata van. nagyon szeretemm(L)
6/22 anonim válasza:
sokfélét használok,de a kedvencem a Halle by Halle Berry ( a narancssárga) kb másfél éve használom és édes illata van:)
16L
7/22 anonim válasza:
Love Forever- Pink Cookie. Karácsony óta használom, akkor kaptam, most a 2. üveggel "fogyasztom". A drogériában virágos illat alatt fut, de igazából nagyon édes, vattacukros illat, köze sincs az üde virágillathoz.
8/22 anonim válasza:
United colors of benetton 4 éve használom, édes illata van.
9/22 anonim válasza:
SJP-NYC
Imádom, most akarok venni.
10/22 Darcy01 válasza:
D&G - Light Blue, kicsit több, mint egy éve van meg, de nem használom folyamatosan, inkább csak nyáron, mert friss illata van. Imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!