Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményed a New York...

Mi a véleményed a New York Color alapozóiról és púdereiről? Melyiket használod?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezeket használom, mindegyikből a legvilágosabbat. Olyan szempontból jó, hogy nekem elég nehéz megfelelő színt találnom, mert fehér a bőröm, de ez színben pont passzol. Viszont az alapozó fedése nem túl jó. A púder meg csak azért kell, hogy azt fixálja, színe nem sok van.

Most találtam egy sokkal jobb cuccot, ezt: [link]

Nem használom régóta, de eddig nagyon jó véleménnyel vagyok róla. Egyszerű eloszlatni, jól fed, természetes hatást kelt, jó a színe (asszem 8 árnyalatban is kapható), nem kell rá púder, mert önmagában is szép matt, púderes hatást kelt. És nem is drága, 1100 Ft. Ja, meg korrektor sem kell mellé, mert a bőrhibákat is nagyon jól eltünteti, ha 2 réteget raksz arra a pontra. Szóval ez nekem ilyen 3 az egyben: alapozó, korrektor és púder. :D

2011. okt. 27. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A púderek jók én szeretem,szép világosak is vannak köztük,finom szemcséjűek,jó őket használni.
2011. okt. 27. 22:31
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2011. okt. 28. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
szvsz nem kennék ilyen "gagyinak kinéző", olcsó alapozót a bőrömre. Púdert max fixálni, de hasonló árkategben azért lehet jobbakat is találni.
2011. okt. 28. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Kőpúderem van, elég gagyi, kb fél óra alatt átfényesedik, pedig egy púdernek ennél tovább kellene bírnia, főleg úgy, hogy egyáltalán nem zsíros a bőröm.
2011. okt. 28. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, a szájfénye jó, bár nem túl tartós, de azt úgyis mindig lenyalogatom. Rúzsom is van, kicsit nagymamis szaga van, de egyébként nem gázos.
2011. okt. 28. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!