Melyik a kedvenc idegen nyelved? Melyiket tanulod vagy használod a legszivesebben?
mellesleg én szeretem a német nyelvet.talán azért mert a környezetemben mindenki utálja.így kilógok a sorból:)
előző voltam:)
Én sem tartottam jó hangzásúnak a németet, míg nem kaptunk egy anyanyelvi tanárnőt, aki nagyon szépen beszélt!
Szeretem még az angolt, franciát, és régebben a latint is.
Tanulni szerintem az angolt a legkönnyebb, utána a német, és a francia szerintem kifejezetten nehéz.
Németet tanultam általánosban, de vagy alapban utáltam, vagy a tanárnak sikerült megutáltatnia velem.
Most angol nyelvi osztályba járok és lassan mehetek középfokra.
Jövőre pedig elkezdjük az olaszt vagy a franciát. Attól függően, hogy melyik lesz, elkezdek mellé még egy nyelet. Spanyolt vagy egy másikat.
A kedvencem pedig a francia. Hangzásilag.
Amúgy természetesen az angol (:
Én 4 másik nyelven tanulok.
Angol
Spanyol
Olasz
Hindi
Ezek közül szerintem az olasz és a spanyol a legszebb.
Mivel nagyon hasonlítanak tanulni is könnyebb őket együtt és így nem is annyira érzed, hogy két különböző nyelvet tanulsz.
Az angol hasznos. Szépnek nem mondanám. Inkább elegáns.
A hindi szerintem vicces:) Persze nem a legszebb de nagyon hasznos mert az 5 leginkább beszélt nyelv egyike.
Nagyon szeretem az angolt,kb 1,5 éve kezdtem el komolyabban tanulni iskolaváltás miatt, azelőtt is tanultam de nem tudnám minősíteni az ottani oktatást.Azelőtt a németet tanultam, minden nap hallom őket nagy dózisban akcentus nélkül, mert sok külföldi bekerült a családba.Fiatal vagyok, most állok a felvételi előtt, én az mondom azt a nyelvet érdemes alkalmazni, beiktatni a mindenapokba ami megalapozza a jövőt vagy sikeressé teszi a mostani életvitelt. Az angol könnyű számomra és valószinü ezt használnám szívesebben későn, de a német is egy gyönyörű nyelv . Ezenkívűl oroszt és franciát tanulnék.
[:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!