Melyik a kedvenc idegen nyelved? Melyiket tanulod vagy használod a legszivesebben?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 14:42
21/25 anonim válasza:
Angol a favorit, főleg, mert sok helyen tudom használni. A németet a szomszédaim miatt kell rendszeresen használni, mivel kommunikálni kell velük, és idővel megszerettem :)
Am szívesen tanulnék oroszul, vagy olaszul, előbbit, mert hasznos, utóbbit, mert szép :)
22/25 anonim válasza:
A magyar nyelv a leggyönyörűbb nekem. Mindig elvarázsolnak a legegyszerűbb szavak is. Nyelvész szeretnék lenni.
Az angolt nagyon bírom, olyan szép.:) már 10 éve tanulom, és egyre jobban szeretem.
Franciát és németet egy éve tanulok. A francia jó, szívesen tanulom, de a némettel még haragban vagyok.:D
23/25 anonim válasza:
Angol és német. Angolul folyékonyan beszélek, közel anyanyelvi szinten, remélem a némettel is hamarosan ilyen szintre jutok.
24/25 anonim válasza:
nem vágom miért le leszavazva mindenki, de felpontoztam mindenkit.
25/25 anonim válasza:
Szeretnék különleges nyelveket tanulni: japán, héber, egyiptomi, görög, óír... tehát olyanokat, amelyek nem cirill betűket használnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!