Valaki legyen szíves írja le, hogy kell műkörmöt készíteni úgy, mint a körmösök szokták mi kell hozzá stb?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 22:55
2/6 anonim válasza:
1.válaszoló. Ez csak akkor ha tipes zseléset szeretnél, ha nem akkor mond hogy milyet és írom. (bocsi de valamiért rögtön ez jutott eszembe hogy ilyet szeretnél) :) :)
3/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem vagyok benne olyan jártas mármint műkörmökben , mit hogy merre meddig ,mert nekem nagy körmöm van és arra csinálom és másoknak is de meg kéne tanulnom ilyet is felrakni hátha valaki ilyet kér.. nem tudom melyik a legkönnyebb és stb. :S
2011. jún. 30. 23:04
4/6 anonim válasza:
Szerintem a legkönnyebb a tipes zselés. A leírt módon zsírtalanítasz, fertőtlenítesz, portalanítasz, tipet ragasztasz és, utána mehet a zselé. Az épített, na az nehezebb, azt majd szerintem csak később próbáld. Ha elmész egy olyan boltba ahol veszed az anyagokat, akkor ott segítenek mindenben. Ha Budapesten laksz, akkor ajánlom a Duna Plázában levő műkörmös boltot. Ha internetről vásárolsz, akkor figyelj oda hogy minden egy márka legyen, az a biztos!!!! Kell: tapadás elősegítőt, zselét, fényzselét, zsírtalanítót, ecseteket, reszelőket, polírozót, buffert, tipvágót, ollót, díszeket, körömágy feltolót, fertőtlenítőt... Ha porcelán körmöt is szeretnél akkor liquidet és porcelánport is vegyél. [link] itt tudsz nézni/rendelni csomagot is, amiben minden van amire szükséged lehet. Most így nem jut más eszembe:) Ha kell még valami kérdezz nyugodtan.
5/6 anonim válasza:
Ja és az 1. válaszoló voltam ismét:)
6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm ! ha valami felmerülne akkor írok és köszönöm még egyszer ! :)
2011. júl. 1. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!