Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen alapanyagok kellenek...

Milyen alapanyagok kellenek épitözselés mükörömhöz mi az amit meg kell vennem hogy igyen mükörmöt lehessen késziteni?

Figyelt kérdés
a mövérem szeretne itthon csinálni magának ilyen körmöket de kezdö csomagok mind csak tipp zselések a márkának egyezni kell a külömbözö alapanyagokbol?én nem nagyon értek hozzá de szeretném meglepni a közelgö születésnapjára elöre is köszönöm!
2010. máj. 20. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Jelentsd be egy képzett műkörmöshöz!
2010. máj. 20. 12:38
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Szia! Lehet butaságot mondok, de szerintem nem igazán kellene különbözőnek lenni a márkáknak. Én is most vagyok túl egy ilyen beruházáson és huuuuh! A legalapabb dolgokat vettem meg és 30 ezer ft fölött lett ígyis a számla. Mondjuk márka sem mindegy, vagyis a minőség. Én a Crystal Nails-t választottam és mindent tőlük vettem.
2010. máj. 20. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Én szakképzett mükörmös vagyok,én se ajánlom az otthoni szaktudás nélküli körömépitést! Drága és nem lesz szép,söt,a körmötök is bánhatja!
2010. máj. 20. 13:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Most jelentkezett tanfolyamra a héten és csak segitséget kértem hogy meglephessem és gyakorolhasson nem a véleményt!de látom itt nem akadtam olyanra minek irtok olyant amit nem kérdeztem?
2010. máj. 20. 20:31
 5/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell, hogy egyezzen a márka, legalábbis nekem ezt mondták. Nekem a Master nails építőzseléi vál5tak be, fehérből pedig a Moyra! A reszelőim noname-k, de sikerült jót kifognom!
2010. máj. 31. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Nekem van 1 listám, miket vettem meg, ha gondolod, odaadom szívesen.
2010. jún. 1. 11:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de már megrendeltem és meg is kaptam a nagy részét!szép esömentes napot!
2010. jún. 1. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy sikerült, ügyes vagy. :) Mennyit fizettél érte?
2010. jún. 1. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!