Szeretnék itthol magamnak és anyának zselés műkörmöt készíteni. Mi kell hozzá (zselé uv lámpa stb- ja és az ecsetekből milyen kell (4-6-8-) mennyibe jönne ki ha mindent megvásárolnék?
Figyelt kérdés
szóval mi kell hozzá, és mennyibe kerülnek ezek a hozzávaló dolgok?2009. ápr. 10. 16:32
1/5 anonim válasza:
Kell UV lámpa, nail prep, zselé, esetleg csillámpor, reszelő, fertőtlenítő szer, ecset a zseléhez, ecset a cillámporhoz. Nekem 15-ből jött ki az egész.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a kérdést és te hol vásároltál?
2009. ápr. 10. 16:48
3/5 A kérdező kommentje:
választ !!! bocsi
2009. ápr. 10. 16:48
4/5 anonim válasza:
baratnom is vett...midnen tartezekot csomo kormomlakkoakt.. es ossz vissz 10ezer ft bol megvasarolt mindent :D
5/5 anonim válasza:
Interneten vásároltam, nézz szét ezeken az oldalakon:
www.diamondnails.hu
www.classicnails.hu
www.horizontnails.hu
www.perfectnails.hu
Én a classic nailsnél vásároltam, itt 12 ezer forint felett ingyenes a kiszállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!