Hogy tanulhatnék meg műkörmöt készíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék..de am gimis vagyok ez csak ilyen hobbinak szeretném. Ha megvenném a hozzá való gépeket mennyire lenne nehéz megtanulnom megcsinálni vagy hogy kezdjem el megtanulni? Mennyi idő?2009. jún. 20. 17:20
1/14 anonim válasza:
Hát igazából én is csak hobbiként üzöm itthon saját részre,én ugy "tanultam" meg hogy elötte sokat voltam körmösnél csináltatni és ellestem a praktikákat! Esetleg beiratkozhatsz tanfolyamra 18éves kortól,viszont az elég költséges,min100ezer forint! Viszont ha azt nézzük a kellékek hozzá se éppen olcsók! Mennit szánnál rá? vagy csináltattál már magadnak körmöt?
2/14 A kérdező kommentje:
Hát igazából most szeretnék menni jöv héten körmöshöz de még nem voltam 1xse. Itthon viszont magamnak csak zseléset szeretnék, nézegettem ilyen oldalakat is hogy mennyibe kerülnek a dolgok hozzá de azt se tom h mit kellene vennem:/ Azt hittem hogy ilyen 60e. ft körül lenne minden aztán itt még régebben volt egy ilyen beszélgetés h egy lány szeretne magának csin otthon de neki azt írták h 10-15e. ftból kijön*-)
2009. jún. 20. 17:29
3/14 anonim válasza:
ha nem voltál még műkörmösnél úgy elég nehéz lesz. Én jövőhéttől megyek tanfolyamra. 4 hónapos és 180.000ft. a suli és ez a legnevesebb. A cuccok még nincsenek benne az árba csak amit a tanfi alatt használni fogsz. 22/L
4/14 anonim válasza:
aha értelek, én is zseléset csinálok csak! sztem akkor menj el a körmöshöz és lesd meg mit csinál! nem olyan nehéz amugy ha belejössz! hát én például szettbe vettem a dolgokat ami 18000Ft volt. Mindenképp kell Uv lámpa, Uv zselé(minden féle szinü van de elöször csak átlátszót vegyél) zselé fixáló,zsirtalanitó, különböző reszelök, buffer,tipp vágó,tippek, Uv ecset,aztán különbözö diszitő kellékek,körömlakk stbstb.. Ha gondolod tudok a szettröl képet küldeni meg pontos leirást hogy mik kellenek! Ha szeretnéd küldj emailcimet!
5/14 anonim válasza:
hát igen mondtam én hogy egy tanfolyam elég drága....
6/14 anonim válasza:
Ha tényleg érdekel, keress ezzel foglalkozó könyveket, elég részletes leírások vannak bennük, 5-6e Ft, úgyhogy ha csak hobbiként szeretnéd csinálni akkor ezzel elég jól megúszod a tanfolyam költségét.
7/14 anonim válasza:
Amugy ilyen aukciós oldalakon,kb 1000Ftért kapsz oktató dvdket vagy könyveket...nemkell még ötezer forint se rá. az elsö vagyok még mindig... FH
8/14 anonim válasza:
én is itthon csinálgatom magamnak a körmömet, nekem is zselés van. nem szettben vettem a cuccokat hozzá és nekem benne volt 30.000ft-ba az uv lámpával együtt. szóval nem egy olcsó dolog. azt nem tudom h egy könyvből h lehet megtanulni egy körmöt elkészíteni, sztem jobb ha egyszer kétszer elmész körmöshöz és ellesed h hogyan is kell csinálni.
9/14 A kérdező kommentje:
[link] Van ez az oldal be tudnátok nekem innen linkelni hogy mi(ke)t kéne megvennem?:)
2009. jún. 20. 18:18
10/14 anonim válasza:
venned kell legalább egy ecsetet (nekem 4es van), átlátszó zselét, reszelőket, vegyél erősebbet is és gyengébbet is, tippeket, ragasztót, buffert, fényzselét, ecsetmosót, fixálót, törlőlapkák, zsírtalanítót és az uv lámpát. de ha bemész az üzeltbe ahol ezeket megveszed az eladó is tud segíteni (elvileg), nekem legalábbis tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!