Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tanulhatnék meg műkörmöt...

Hogy tanulhatnék meg műkörmöt készíteni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék..de am gimis vagyok ez csak ilyen hobbinak szeretném. Ha megvenném a hozzá való gépeket mennyire lenne nehéz megtanulnom megcsinálni vagy hogy kezdjem el megtanulni? Mennyi idő?
2009. jún. 20. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hát ugy nézem ezekben a szettekben nincs uv lámpa...meg elég drágák... figyu most annyira sürgösen kellene? mert mondok egy aukciós oldalt ott beregizel és tök jo árban tudsz venni teljes szettet.. postán küldik kb 2hét alatt...FH
2009. jún. 20. 19:44
 12/14 A kérdező kommentje:
csiszológép nem kell?
2009. jún. 20. 20:12
 13/14 A kérdező kommentje:
nem sürgős..szal küldd;)
2009. jún. 20. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:

figyu,csiszologépet csak akkor vegyél ha már reszelövel jól dolgozol! végülis vehetsz olyan szettet amiben van csiszológép de eleinte ne használd még! itt regizz be,olvass el minden szabályzatot... [link]

ez pedig ugyan ez az oldal csak azon belül a szettek ez csiszológép nélküli (ez van nekem is) [link] item666718324_zseles_szett_uv_lampaval_tipvagoval_akcio.html

ez pedig csiszológéppel [link] item667799389_teljes_zseles_szett_rengeteg_ajandekkal_akcio.html

egyébként nagyon jók ezek a szettek söt tiszta csajosak,kis rózsaszinek! de rendelni csak regisztrálás után tudsz! tehát leütöd a terméket, aztán átutalod a pénzt és meg is rendelik neked a terméket külföldröl...kb 2hét mire ideér! de ezeket a dolgokat az eladóval is megtudod beszélni! na aztán irj hogy mi a vélemény ha megnézted öket!? FH

2009. jún. 21. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!